Food·Recepten

Taco’s #Swiepswoepswap

Het is weer tijd voor de Swiepswoepswap challenge. Deze maand kan ik weer lekker meedoen, de vorige keer heb ik moeten missen ivm mijn opname. Gelukkig ben ik nu weer in het weekend thuis en kan ik weer meedoen.

Deze keer ben ik gekoppeld aan de Instagram Watetenwevanaaf en op de Instagram van Aaf staan heerlijke ideeën voor het avondeten, zo zag ik het superleuke idee om tacobowls te maken en een recept voor fajita’s. Deze twee recepten heb ik gecombineerd. Natuurlijk heb ik er mijn eigen draai aangegeven en hieronder deel ik mijn recept met jullie.

De vorige Swiepswoepswaps vind je hieronder:

Ingrediënten

  • 3 kleine of 2 normale tortilla’s
  • Halve zak/ 200 gram (Japanse) wokgroente
  • 200 gram tomatenblokjes
  • paprikapoeder
  • chilipoeder
  • knoflookpoeder
  • komijnpoeder
  • (Vegetarische) spekjes
  • Sambal
  • Ijsbergsla

Bereiding

Verwarm de oven voor op 170 graden en doe de tortilla’s in een ingevette ovenschaal en zet deze voor 4 a 5 minuten in de voorverwarmde oven, zodat ze al iets knapperig worden.

Verhit een wok met wat olijfolie. Bak hierin de vegetarische spekjes. Voeg na 3 minuten de wokgroente toe. Bak dit samen tot de groente beetgaar zijn. Voeg daarna de tomatenblokjes en kruiden toe. Wok dit samen voor nog ongeveer 4 a 5 minuten.

Vul de tacoschelpen met de vulling en zet deze voor nog 5 a 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de taco’s met wat ijsbergsla en sambal en klaar zijn je heerlijke taco’s.

Ga jij dit recept ook maken? Laat het mij weten en tagg @tiffsjourneyx in jouw bericht.

Veel kookplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s