persoonlijk

Wat ga ik doen na mijn opname? #kliniekupdate

Ik kreeg op Instagram de vraag, wat mijn plannen zijn voor na de opname. Mijn opname is bijna ten einde (28 februari) en het is goed om al een beetje vooruit te kijken. Na mijn opame is het de bedoeling dat ik thuis nog een paar kilo aankom. Ik ga daarom ook nog elke week terug naar de kliniek voor een afspraak met mijn behandelaar. Tijdens die afspraak word ik gewogen en werken we in het MANTRA boek. Hierover heb ik verteld in een blog (Mantra). Maar wat ga ik nog meer doen?

Werken

Het plan voor nu is om te gaan werken waar ik afgelopen zomer ook heb gewerkt. In de keuken bij De Heerlijkheid in Eck en Wiel. Hoeveel ik precies ga werken, weet ik nog niet, maar ik heb wel de energie weer om langere dagen te gaan werken.

Studie

Daarnaast moet ik gaan kijken of ik mijn studie kan en wil hervatten. Dit is nog even onzeker voor mij, omdat ik twijfel of ik het HBO wel aankan.

Hulp voor autisme

Ook zijn we al een tijdje (ik, mijn behandelaar, een consulent van de gemeente en mijn huidige autisme hulp) aan het zoeken naar betere hulp voor mijn autisme. Het is de bedoeling dat ik betere begeleiding krijg in het dagelijks leven. Hoe en wat weet ik nog niet. Waarschijnlijk een soort van thuisbegeleiding.

Hardlopen

Zoals de meeste van jullie al weten, ben ik altijd dol geweest op hardlopen. Dit wil ik ook weer gaan oppakken en uiteindelijk wil ik ook de 10 km kunnen lopen. Maar omdat ik zo lang al een eetstoornis heb gehad, moet ik weer helemaal onderaan beginnen met het opbouwen van mijn conditie. Door mijn eetstoornis is mijn conditie enorm verslechterd en heb ik ook veel last gekregen van mijn botten en gewrichten. Het hardlopen moet ik daarom erg rustig gaan opbouwen

Bloggen

Als laatste wil ik ook weer lekker gaan bloggen over van alles en nog wat. Recepten, reviews, lifestyle, tip en tricks. Ik merk namelijk dat ik het bloggen enorm mis. De afgelopen tijd heb ik hier en daar wel wat recepten nog gepost en natuurlijk blogs over mijn tijd in de kliniek, maar ik wil dit weer meer gaan doen. Ik wil ook weer nieuwe recepten gaan maken en met behulp van mijn camera, betere foto’s leren maken. Daarnaast wil ik dus ook meer over lifestyle dingen gaan bloggen.

Dit zijn de dingen die ik vooral wil gaan doen als ik uit de kliniek kom.

Een gedachte over “Wat ga ik doen na mijn opname? #kliniekupdate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s