Food·Recepten

Vegetarische groentecurry

Laatst hadden jullie al in de blog over Go-Tan kokosmelk kunnen zien dat ik twee heerlijke recepten heb gemaakt met de kokosmelk. Waaronder deze supersnelle groentecurry.

Voordat ik de kokosmelk van Go-Tan had ontvangen, had ik nog nooit eerder met kokosmelk gewerkt. Ook had ik het zelf ook nog nooit geproefd. Waarom niet? Nou omdat ik dus helemaal niet van kokosmelk hou en ik dacht dat je de kokos zou terug proeven in het gerecht. Dus daarom gebruikte ik het nooit, maar nu ik de kokosmelk had ontvangen, werd het wel eens tijd om het toch eens een kans te geven. En wat baal ik ervan dat ik het nooit eerder een kans heb gegeven, want deze groentecurry was echt heerlijk!

En daarom deel ik met heel veel plezier het recept met jullie.

Ingrediënten

  • 100 gram champignons
  • 100 gram paprika
  • 150 gram sperziebonen
  • 100 ml kokosmelk van Go-Tan
  • 2 eetlepels curry pasta
  • Olijfolie om in te bakken
  • Zout en peper

Bereiding

Snij de groentes in de gewenste formaat. Kook de sperziebonen beetgaar en spoel ze daarna onder koud water (dan garen ze niet door) . Zorg dat je de sperziebonen niet te gaar kookt, want later garen ze ook nog een deel in de curry.

Verhit een wok pan met de olijfolie en bak hierin eerst je paprika, daarna voeg je de champignons toe en de sperziebonen. Curry pasta erdoor en even goed roeren. Daarna de kokosmelk toevoegen en laat het geheel even inkoken zodat het wat dikker wordt. Daarna eventueel op smaak brengen met wat zout en peper en klaar is je snelle groentecurry.

Serveer het met rijst, noodles, couscous, bulgur, quinoa, sla of bloemkoolrijst en eetsmakelijk!

Ga jij deze curry ook maken? Laat het mij weten en Tagg @Tiffskitchenx op Instagram of Facebook.

Veel kookplezier, groetjes Tiffany

 

 

 

 

6 gedachten over “Vegetarische groentecurry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s