Food

Mijn favorieten van dit moment

Vandaag deel ik mijn favoriete producten omtrent eten en drinken op dit moment. Ik hoop dat jullie hier inspiratie kunnen uithalen en dat jullie het leuk vinden om te lezen. Dit bericht is niet gesponsord, maar ik deel graag mijn favorieten met jullie.

Havermout

Dit is natuurlijk geen verassing voor de mensen die mij op Instagram volgen. Een dag zonder havermout is een dag niet geleefd. Mijn havermout maak ik vaak met appel of courgette voor extra vulling. Als ik weinig tijd heb, pak ik meestal de porridge to-go van @Mymuesli

Popcorn

Popcorn is ook een groot favoriet op dit moment. Het is iets gezonder dan chips en je kan er lekker veel van eten. De laatste tijd maak ik zelf mijn popcorn. Dit doe ik heel simpel met popcorn mais in de magnetron. Daarna kan ik het kruiden hoe ik het zelf wil. De mexicaanse kruiden zijn een favoriet net zoals de skinny dipping van @Greengypsyspyces

Kwark en YoghurtIMG_4620.JPG

Iets wat ik ook elke dag eet is kwark en yoghurt. Ik kies voor de magere Franse kwark en de magere yoghurt om dat hier mijn darmen (pds) wel tegen kunnen. Natuurlijk zit hier weinig smaak aan, maar dat maak ik goed met een paar druppels Stevia van @Greensweetstevia of Flavour drops van @Myprotein. Ook erg lekker met wat muesli, ontbijtgranen of fruit.

 

 

 

Rijstwafels met beleg

Ook dit eet ik zo’n beetje elke dag. Erg lekker om tussendoor op te snacken en je kan het met van alles beleggen. Mijn favorieten zijn met smeerkaas, Philadelphia Truffel, zelfgemaakte jam, huttekase, rookvlees en de spreads van @Misterkitchens

Zelfgebakken snacks

Natuurlijk zijn mijn zelfgebakken snacks ook een favoriet. Naja, bijna alles zelfgebakken snacks. Sommige belanden regelrecht in de vuilnis bak.

Een paar van deze maand zijn: Gezonde peren kwarktaart, Gezonde pepernoten, Pompoen brownies, Gezonde snoepjes, Gezonde peren kwarkcake en de Koolhydraatarme Naanbroodjes

Koolraap

Suprise! Oke, voor de mensen die mijn op Instagram volgen, is dit geen suprise. Als het kon, at ik het elke dag. Gebakken koolraap “frietjes” Dit is echt is waar ik zoveel van kan genieten. De koolraap “frietjes” vind je bij de voorgesneden groente in de supermarkt. Deze bak ik met lekker veel kruiden en zorg dat ze beetgaar blijven.

Bietencrackers

De laatste tijd eet ik graag de bietencrackers van @Biotoday. In de zomer kreeg ik een pakketje met deze crackers erin en sindsdien koop ik ze regelmatig. Deze crackers zijn erg krokant en vullen goed, dat vind ik er zo fijn aan. Vaak eet ik ze gewoon los of met een plakje kaas.

Koolhydraatarme wraps, pita’s en flatbread

Dit is de laatste van vandaag, maar niet de minste. Namelijk de koolhydraatarme wraps. pita’s en flatbread die te koop zijn bij @Afvallenmetbregje Met de wraps, pita’s en flatbread kan je alle kanten op. Je kan ze vullen, je kan er pizza van maken, je kan er chips van maken en je kan ze ook gewoon los eten.

Dit zijn maar een handje vol van mijn favorieten op dit moment. Ik heb er nog veel meer, want er is tegenwoordig zoveel lekkers op de markt wat ook nog eens gezond is. Vinden jullie deze blog leuk om vaker te lezen? Laat het weten in de comments en wie weet maak ik volgende maand weer een nieuwe “favorieten blog” met natuurlijk nieuwe favorieten.

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s