Food·Recepten

Pindakaas pudding

Alweer een recept voor pudding? Jazeker, alweer een recept voor pudding. Deze pudding heb ik tijdje terug gemaakt, maar nog niet met jullie gedeeld. Als je zoekt op mijn blog staan er al meerdere recepten online voor lekkere een pudding zoals, vegan vanille pudding, bosvruchten pudding, snelle chocolade pudding, death by chocolate pudding, chocolade salted caramel pudding en suikervrije jello pudding. En vandaag komt er weer een familielid bij, namelijk pindakaas pudding. Ik had namelijk nog een pot pindakaaspoeder staan. (deze kan je bestellen bij Body&fit of afvallen met Bregje. Het recept voor deze pudding is weer lekker gezond en snel te maken. Hoe? Dat lees je hieronder in het recept.

Ingrediënten

  • 10 gram pindakaaspoeder
  • 5 gram psylliumvezels
  • 2 gram guarkernmehl (dit is ook te vervangen voor 5-10 gram maïzena of aardappelzetmeel. of je gebruikt meer xanthaangom)
  • 4 gram xanthaangom
  • 1 el zoetstof of suiker
  • 300 ml ongezoete amandelmelk (of andere melk)

Bereiding

Doe alle ingrediënten in de kom van de mixer en mix dit voor ongeveer 2 tot 3 minuten op de hoogste stand. En klaar is je pudding.

Ik zei toch dat het weer een lekker makkelijk en snel recept was. Super handig om even snel als toetje of snack te maken. Je kan het ook aftoppen met wat pindakaas, muesli of granola. Of hou jij ook zoveel van de combinatie pindakaas-pure hagelslag, top het dan lekker af met wat hagelslag #Tip

Ga jij dit recept ook maken? Laat het mij weten en tagg @Tiffsjourneyx in jouw bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s