Food·Recepten

Recept: Suikervrije Jello met Slimpie

Gisteren deelde ik in mijn story’s op Instagram een zelfgemaakte jello pudding. Daarna kreeg ik veel vraag hoe ik deze precies maakte, dus hierbij het recept voor een lekkere fruitige jello pudding.

Deze jello neem ik veel in de zomer omdat ik vaak (oké altijd) te weinig drink en in deze jello pudding gebruik je maar liefst 450 ml water. Zo krik ik mijn vochtinname weer wat omhoog. Ook is het gewoon heel lekker en verfrissend.

Bereiding

Laat de gelatine blaadjes ongeveer 10 minuten weken in een schaaltje water.

Doe in een pannetje een scheut siroop met daarin 4 gram extra sweet en het water. Je kan ook een andere suiker(vervanger) gebruiken of meer limonade. Zet het pannetje op half hoog vuur. Laat het warm worden, maar niet koken. Als het goed warm is voeg je de gelatineblaadjes toe. Roer dit goed door totdat de gelatineblaadjes zijn opgelost in de limonade.

Doe dit in een schaal en zet dit voor een paar uur in de koelkast. En daarna is je jello pudding klaar.

Je kan variëren met verschillende soorten siroop.

Ga jij dit recept ook maken? Laat het mij weten en tagg @Tiffskitchenx in jouw bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s