Food·Recepten

Bosvruchten pudding, vegan

Het is weer eens tijd voor iets heel anders. Een vegan recept. Zelf ben ik niet vegan of vegetarisch, maar ik probeer wel paar keer per week vegetarisch ze eten en ook vegan maaltijden etc. Ik kreeg op mijn Instagram ook veel vraag naar vegetarische en vegan recepten en daar ga ik natuurlijk ook mee aan de slag. En vandaag heb ik een heerlijk receptje voor een veganistische pap. Je heb maar een paar ingrediënten nodig en het is ook nog eens super lekker en gezond.

Het recept maken kost niet veel tijd, nog geen minuut. Wel moet het een aantal uur in de koelkast staan. Het liefst een halve tot hele dag voor het beste resultaat. Hoe je het maakt? Dat lees je hieronder in het recept.

Ingrediënten

  • 300 ml Amandelmelk
  • 10 gram psylliumvezels
  • 1/4 tl xanthaangom
  • Zoetstof (Ik heb de blueberry shot van personal protein gebruikt (daarom ook die paarse kleur)

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een kom en roer het goed door elkaar. Zorg dat er geen klontjes in zitten. Zet het dan voor een halve tot hele dag in de koelkast. Voor het beste resultaat is het verstanding om tussendoor even alles los te roeren.

En daarna kan je het lekker eten. Zo los als toetje of met lekker wat muesli/crueli of granola voor ontbijt of snack.

Eetsmakelijk!

Ga jij dit recept ook maken? Laat het mij weten en tagg @Tiffskitchenx in jouw bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s