persoonlijk

Challenge 6 #Fullcharge

Vandaag sluit ik de 6de challenge uit de fullcharge app af. Dit keer heb gekozen voor de challenge: Creëer ritme en regelmaat. Voordat ik deze challenge startte had ik al wel een vast ritme en regelmaat, maar hier was ik niet blij mee. Op vrijde dagen ging ik te laat mijn bed uit en mijn bed in. Ook overdags is mijn ritme en regelmaat niet goed. Daarom heb ik ook voor deze challenge kozen. Hoe de challenge mij is verlopen, lees je hieronder in de blog.

De vorige challenges kan je onder de volgende linkjes terugvinden. Challenge 1 #FullchargeChallenge 2 #Fullcharge,  Challenge 3 #FullchargeChallenge 4 #Fullcharge en Challenge 5 #Fullcharge.

Het creëren van ritme en regelmaat.

Net zoals alle challenges, duurt deze challenge 14 dagen en elke dag krijg je een korte les. Tijdens deze les krijg je uitleg over een bepaald onderwerp en krijg je opdrachten om aan je ritme en regelmaat te werken. Je werk door middel van kleine stapjes aan je ritme en regelmaat.

Tijdens deze challenge leer je waarom ritme en regelmaat zo belangrijk voor je is en je leer een ritme en regelmaat te creëren dat bij jou past. Er is dus geen goed of fout. Je creëert een ritme en regelmaat wat goed voelt voor jou. Dit vind ik het fijne en mooie aan de challenges van Fullcharge. Je kan het niet fout doen, wanneer het goed voelt voor jou.

Hoe is de challenge mij verlopen?

Tijdens deze challenge heb ik kleine stapjes kunnen zetten in mijn ritme en regelmaat, maar ik ben nog niet helemaal tevreden er mee. De komende tijd hoop ik nog meer kleine stapjes te zetten. De stapjes die ik nu heb gezet zijn: Niet te lang in bed blijven liggen, de dag starten met een voedzaam ontbijt, meerdere eetmomenten over de dag en niet te laat naar bed. De komende tijd wil ik wel nog meer stappen gaan zetten, om zo een ritme en regelmaat te hebben waar ik mij goed bij voelt.

Meer over de Fullcharge app weten of ben je nu ook getriggerd om aan deze challenge te beginnen? Met de code TIFFANY10 ontvang je 10% korting op je eerste bestelling bij Fullcharge of gebruik de link hieronder: https://link.fullcharge.nl/tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s