persoonlijk

Challenge 5 #Fullcharge

We zijn alweer aan het einde van mijn vijfde challenge uit de Fullcharge app. Drie maanden lang mag ik elke twee weken één challenge. Eén challenge duurt namelijk 14 dagen. De challenge die ik als eerst heb gedaan is het creëren van telefoonvrije momenten. Dit was hard nodig, want mijn schermtijd was enorm uit de hand gelopen… Voornamelijk door het gebruik van Instagram. Hoe deze challenge was verlopen kan je teruglezen in mijn eerste blog. Challenge 1 #Fullcharge. Voor de tweede challenge koos ik voor 15 minuten rechargen: Challenge 2 #Fullcharge. Voor de derde challenge die ik had gedaan was het dagelijks opschrijven van 3 dingen waarvoor ik dankbaar ben: Challenge 3 #Fullcharge en de vierde challenge was: vergelijk je met jezelf Challenge 4 #Fullcharge

Welke challenge ik de afgelopen 14 dagen heb gedaan lees je in deze blog. Morgen kies ik weer een nieuwe en helaas ook de laatste challenge, want dan zijn de drie maanden alweer om. Doordat de challenges uit 14 dagen bestaan, gaan ze snel voorbij. Maar dat de challenges voorbij zijn, betekend niet dat ik er mee stop. Nog steeds blijf ik stappen zetten in het creëren van telefoonvrije momenten, 15 minuten Rechargen, dagelijks opschrijven van drie dingen waarvoor ik dankbaar ben en me vergelijken met mezelf. Aan dit rijtje komt de challenge van afgelopen 14 dagen ook bij. Welke dat is en hoe die is verlopen lees je hieronder.

Het creëren van een ochtend routine

Tijdens de challenge leer je, zoals de titel al zegt, een ochtend routine creëren. Een ochtendroutine waar je energie van krijg. Stap voor stap leer je om een ochtend routine te creëren waar jij blij van wordt. Je ontvangt tijdens de challenge tips, tools en opdrachten die jou verder in jouw ontdekkingstocht naar de ideale ochtendroutine.

Hoe is deze challenge verlopen?

Deze challenge is mij niet zo goed verlopen. Dat betekend dat ik de komende weken hier nog veel stappen in moet zetten. O nee, ik bedoel “mag” zetten. Iets wat ik wel heel graag wil. Waarom deze challenge nog niet zo goed is verlopen? Het creëren van een nieuwe routine heeft tijd nodig. In 14 dagen kan je wel stappen zetten, maar een volledig nieuwe routine creëren en die al eigen hebben gemaakt, kost meer tijd. Iets nieuws doen/ iets anders doen dan wat ik gewend ben, vind ik heel moeilijk. Dit heeft ook met mijn autisme te maken. Nieuwe dingen ga ik normaal gesproken uit de weg. Het starten van deze challenge was daarom al een challenge op zich.

De stappen die ik heb gezet en nog wil zetten

De stappen die ik heb gezet zijn, de dag op tijd beginnen en niet tot 10 in bed blijven liggen. De dag beginnen met een kop thee en een ontbijt. De stappen die ik nog wil zetten om mijn perfecte ochtendroutine te creëren zijn, de dag beginnen zonder telefoon en op vrije dagen mijn dag beginnen met een ochtendwandeling. Deze veranderingen hebben tijd nodig om echt eigen te worden, maar zodra het eigen is, heb ik een ochtendroutine waar ik mij fijn bij voelt en waar ik energie van krijg.

Meer hierover weten of ben je nu ook getriggerd om aan deze challenge te beginnen? Met de code TIFFANY10 ontvang je 10% korting op je eerste bestelling bij Fullcharge of gebruik de link hieronder: https://link.fullcharge.nl/tiffany

Een gedachte over “Challenge 5 #Fullcharge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s