persoonlijk

Challenge 4 #Fullcharge

We zijn alweer aan het einde van mijn vierde challenge uit de Fullcharge app. Drie maanden lang mag ik elke twee weken één challenge. Eén challenge duurt namelijk 14 dagen. De challenge die ik als eerst heb gedaan is het creëren van telefoonvrije momenten. Dit was hard nodig, want mijn schermtijd was enorm uit de hand gelopen…🙄 Voornamelijk door het gebruik van Instagram. Hoe deze challenge was verlopen kan je teruglezen in mijn eerste blog. Challenge 1 #Fullcharge. Voor de tweede challenge koos ik voor 15 minuten rechargen: Challenge 2 #Fullcharge. En de derde challenge die ik had gedaan was het dagelijks opschrijven van 3 dingen waarvoor ik dankbaar ben: Challenge 3 #Fullcharge

Welke challenge ik de afgelopen 14 dagen heb gedaan lees je in deze blog. Morgen kies ik weer een nieuwe challenge, maar welke dat is en hoe die is verlopen lees je weer in een volgende Fullcharge blog.

De Challenge: Vergelijk je met jezelf.

Ja je leest het goed, in deze challenge leer je jezelf te vergelijken. Alleen je leert niet jezelf te vergelijken met anderen, maar juist met jezelf. We vergelijken ons namelijk vaak met anderen. Ik doe dat ook dagelijks. Door het vergelijken met anderen voelen we ons vaak rot. Tijdens deze challenge ga je je leren vergelijken met jezelf. Met de jij van gister, vorige week en van vorig jaar.

Je leert tijdens deze challenge om niet zo perfectionistisch te zijn en perfectionisme los te laten, te luisteren naar je intuïtie, stoppen met jezelf te vergelijken met anderen en je leert om trots op jezelf te zijn.

Hoe is de challenge bij mij gegaan?

Eerlijk is eerlijk, ik vond dit een moeilijke challenge. Ik heb nog niet alle opdrachten goed kunnen afronden. De reden hiervan is, dat ik mij al jaren te veel (elke dag) vergelijk met anderen. Daardoor ben ik ook altijd negatief over mezelf. Anderen doen en zijn altijd beter dan mij, in mijn ogen. Wel is het met behulp van deze challenge gelukt om stapjes te zetten. Ik wil namelijk weer mezelf zijn. Deze challenge heeft mij laten inzien dat ik mezelf mag en kan zijn. Dat ik goed genoeg ben. Hier schreef ik afgelopen vrijdag ook een post over op mijn Instagram: @Tiffsjourneyx

Deze challenge is voorbij en wat nu?

Zoals je hierboven al heb gelezen, heb ik nog een hele weg te gaan om mezelf niet meer met anderen te vergelijken. Hier wil ik de komende tijd aan blijven werken. Ik hoop over een paar maanden te kunnen zeggen, dat ik mezelf ben, mijn eigen mag, kan en durf te zijn, zonder dat ik mezelf vergelijk met anderen. De challenge van de app zit er dan wel op, ik ga er de komende tijd thuis nog mee door. Morgen is het weer tijd voor een nieuwe challenge. Normaal kies ik die pas op de dag dat ik de challenge moet kiezen, maar nu heb ik al een hele week in ogen welke challenge ik morgen wil starten. Welke dat is, zie je snel op mijn Instagram voorbij komen. Ik heb er nu al zin in.

Meer hierover weten of ben je nu ook getriggerd om aan deze challenge te beginnen? Met de code TIFFANY10 ontvang je 10% korting op je eerste bestelling bij Fullcharge of gebruik de link hieronder: https://link.fullcharge.nl/tiffany

2 gedachten over “Challenge 4 #Fullcharge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s