Food·Recepten

Pompoenkoekjes

Daar zijn we weer, weer een recept met pompoen. Maar hoe dan? De pompoenentijd is toch al voorbij? Dat klopt, maar tegenwoordig kan je heerlijke kant en klare pompoenpuree kopen. Deze bestel ik bij Koro. Deze pompoenpuree vind ik namelijk het lekkerst, het meeste smaak. En voor jullie heb ik wat leuks. Namelijk met de code TIFFANY krijg je 5% korting op je bestelling bij Koro.

Ik heb super simpele, lekkere en gezonde pompoenkoekjes gemaakt. Heerlijke chewy pompoen koekjes met kaneel.

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden. Doordat je nu gebruik maak van pompoenpuree, heb je deze koekjes binnen een paar minuutjes in de oven staan. Het is een kwestie van alle ingredienten in een bakje met elkaar goed roeren. Met 2 lepels of met je handen maak je de koekjes en die leg je op een met bakpapier beklede bakplaat. En deze zet je voor 40 tot 45 minuten in de voorverwarmde oven.

De koekjes zijn zowel warm als koud heerlijk om te eten. Ook kan je er stukjes chocolade aan toevoegen. Helaas had ik deze niet in huis, want dat zou zo lekker zijn!

Ga jij dit recept ook maken? Laat het mij weten ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt.

Veel bakplezier!

Een gedachte over “Pompoenkoekjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s