persoonlijk

Opweg naar de nieuwe ‘ik’ #2

Het is alweer iets meer dan een maand geleden dat Opweg naar een nieuwe ‘ik’ #1 online kwam. Hierin kon je lezen dat ik een afspraak heb gehad in de sportschool en dat ik omtrent eten wat dingen wilde veranderen. Hoe de afgelopen maand is verlopen lees je in deze blog.

Algemeen

Afgelopen maand was niet mijn maand. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik kreeg te horen dat ik vanaf eind november werkloos ben. Ook werd het weer kouder buiten en dat werkt ook niet mee. Of het ligt aan de stress of het weer,dat weet ik niet. Maar de laatste tijd ben ik extreem moe. Ik slaap genoeg uren, al wordt ik wel tussendoor 3/4 keer wakker om naar het toilet te gaan, maar dat is normaal bij mij. Hopelijk gaat dit ook weer snel weg.

Sportschool

Op het werk werd het al heel erg rustig, waardoor ik wel vaker naar de sportschool kon. Ik ging vaak 2 en soms zelfs 3 keer in de week. Sporten geeft mij even een moment van rust. Naja niet rust voor mijn lichaam, maar rust in mijn hoofd. Dit is heerlijk. Het liefst zou ik elke dag gaan, maar helaas is dat lichamelijk geen doen.

Maar sporten gaat goed, en wat ben ik blij om dat eindelijk te kunnen zeggen. Ik hou mij netjes aan mijn schema, en ga met veel plezier sporten. Of ik al echt meer spieren krijg durf ik niet te zeggen, maar mijn conditie gaat wel omhoog. Ik kan nu eindelijk gewoon weer 20 minuten op goed tempo fietsen, dit had ik voorheen niet vol gehouden.

Qua gewicht etc kan ik nog niet eel zeggen. Ik heb namelijk nog geen tweede meting gehad. Wel ben ik uit nieuwsgierigheid op de weegschaal gaan staan en weet ik dat ik wel ben aangekomen. Dit was geen verassing voor mij, want ik kon het al aan mijn lichaam merken en zien. Hopelijk is het ook een gedeelte spier, want dat is wel mijn doel.

Eten

Het eet gedeelte heb ik nog niet veel stappen in gezet. Dit omdat ik gewoon teveel andere dingen aan mijn hoofd had. Wel ben ik iets meer gaan eten (daarom ben ik ook aangekomen natuurlijk). Tussendoor heb ik wel kleine stapjes gemaakt, maar niet wat ik voor ogen had. Dit is ook niet het belangrijkste op dit moment. Mijn prioriteiten liggen op dit moment bij belangrijkere dingen. Zoals mijn vader altijd zegt ‘Zolang je maar genoeg eet en niet afvalt’. En daar heeft die gelijk in, genoeg eten is het belangrijkst en dat gaat mijn goed af.

Dit was mijn update voor nu. Een rommelige update, maar zo is het in mijn hoofd nu ook. En ja, opruimen is nooit mijn ding geweest ;P.

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer een update te lezen. Heb je nog vragen, dan mij je mij altijd een berichtje sturen.

Groetjes Tiffany

Een gedachte over “Opweg naar de nieuwe ‘ik’ #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s