Food·Recepten

Koolhydraatarme pannenkoeken

Pannenkoeken kent iedereen wel, zelf hou ik daar helemaal niet van. Ik ben meer van het hartige eten. Daarom heb ik geëxperimenteerd met hartige pannenkoekjes en ben ik op dit heerlijke recept gekomen. Pannenkoekjes van eiwit, kokosmeel en lekkere kruiden. IMG_20180913_201029.jpg

Ingrediënten

  • 120 gram eiwit
  • 20 gram kokosmeel
  • 5 eetlepels water
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Kruiden naar wens

Bereiding

Mix het eiwit, het water en de kokosmeel samen in de kom. Laat dit even voor 10 minuten staan. Daarna kan de bakpoeder en de kruiden erbij. Ik gebruik altijd paprikapoeder, kurkuma, knoflookpoeder, zout, peper en bieslook.

Zet een pan op middelhoog vuur. Vet de pan in met wat olie, zodat het beslag niet aan de pan blijft plakken. Daarna doe je een schep van het beslag in de pan en zorg dat het goed verdeeld wordt over de pan. Het worden dunne pannenkoekjes. Bak ze net zoals je normale pannenkoeken zou bakken en herhaal dit totdat je beslag op is.sdr

Daarna kan je ze beleggen met wat je lekker vindt.

Tips om te beleggen: kaas, ham, hüttekäse, smeerkaas, geitenkaas, salami. Wees creatief en maak er wat lekkers van!

Eet smakelijk!

Groetjes Tiffany

Een gedachte over “Koolhydraatarme pannenkoeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s