Food·Recepten

Loempia’s uit de airfryer

Een tijdje terug deelde ik het recept voor loempia’s uit de oven. Dit recept was een groot favoriet bij jullie. Ik kreeg de vraag of ik ook een loempia recept voor de airfryer kon maken. Helaas had ik toen nog geen airfryer en kon ik het toen nog niet proberen. Maar we zijn nu een tijdje verder, en nu ben ik ook trots eigenaar van een airfryer en ben ik aan de slag gegaan met een loempia recept met behulp van de airfryer.

Een airfryer is echt ideaal! Lekker snel en je kan er van alles in maken. Zoals gebakken aardappels of heerlijke appelcakejes. En dus ook loempia’s. Hoe? Dat lees je hieronder in het recept.

Ingrediënten

  • Rijstvellen
  • Tauge
  • Courgette
  • Paprika
  • Ham
  • Champignons

Bereiding

Snij alle ingrediënten in dunne reepjes. Leg dan een rijstvel in een bak met water en wacht totdat het zacht is geworden. Haal daarna de rijstvel eruit en leg deze op je werkblad. Neem van alle ingrediënten een beetje en leg dit in het midden van het vel. Rol er daarna een loempia van. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. Verwarm ondertussen de airfryer op 180 graden Bak de loempia’s in de airfryer voor zo’n 12-15 minuten goudbruin en knapperig.

Ga jij dit heerlijke recept ook maken? Laat het mij weten, ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Veel bakplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s