Food·Recepten

Courgette carpaccio met gebakken champignons en cocktail saus

Vorige week kreeg ik de Foodybox Zomer 2022 binnen van Kroonophetwerk. De Foodybox wordt 4x per jaar verstuurd met daarin nieuwe producten. De zomerbox 2022 staat in het teken van barbecue. Nou barbecue ik nooit, maar natuurlijk kan je de producten ook gebruiken zonder te barbecueën. In deze zomerbox zaten ook 2 courgettes van Cru, Verse oogst en nieuwe sauzen van Remia. Met de courgette en de smokey hot cocktailsaus heb ik een heerlijk voorgerecht mee gemaakt.

Dit voorgerecht is natuurlijk leuk om te serveren voordat je gaat barbecueën of als je een driegangen diner thuis gaat maken voor je gasten. Dit voorgerecht is makkelijk en snel te maken en valt bij iedereen in de smaak.

Ingrediënten

  • Courgette
  • Kastanjechampignons
  • Paprika
  • Smokey hot cocktailsaus
  • Zeezout en peper

Bereiding

Een echte bereidingswijze kan ik niet gaan schrijven voor dit recept, zo simpel is het namelijk.

Je snijdt de courgette (met een kaasschaaf) in dunne plakjes en leg deze leuk op een bord.

Daarna snij je de (kastanje) champignons en deze bak.je even kort voor 3 a 4 minuten. Snij ondertussen de (rode) paprika in kleine blokjes.

Verdeel de gebakken (kastanje)champignons en rode paprika over de courgette. Strooi er wat zeezout en peper over en maak het af met de heerlijke Smokey Hot cocktailsaus.

En klaar is je heerlijke voorgerecht. Ga jij dit voorgerecht ook serveren voor je gasten? Of maak je het gewoon lekker voor jezelf? Laat het mij weten en tagg @Tiffsjourneyx in jou bericht.

Een gedachte over “Courgette carpaccio met gebakken champignons en cocktail saus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s