Food·Recepten

Appel bites (vegan en suikervrij)

Multifunctionele koekjes, dat kan je deze koekjes wel noemen. Ze zijn namelijk heerlijk om zo los op te eten, maar ook ideaal om mee te nemen als ontbijt (als je een dubbele hoeveelheid maakt) Dit vind ik ideaal, want mijn stage is begonnen en ik moet al om 6:50 de deur uit. Het zijn geen harde koekjes, maar juist van die heerlijke chewy koekjes. Doordat ik appelcompote heb gebruikt in plaats van appelmoes, heb je ook lekker wat stukjes appel erdoor. En het meest ideale van dit recept is, dat je geen mixer nodig heb. Even alles door elkaar roeren en hup de oven in.

Ingrediënten

Met de code TIFFANY ontvang je 5% korting op je bestelling bij Koro

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Mix alle ingrediënten in een schaaltje, dit kan gewoon met een lepel. Maak met behulp van 2 lepels de koekjes op het bakpapier. De koekjes gaan voor ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven.

*Ik heb ervoor gekozen om een kleine portie te maken, omdat ik ook al ander koekjes had gebakken. Ik zat al in een koekjes-overload, maar wilde deze graag ook nog bakken.

En dat was het recept alweer. Kort en krachtig, maar je moet het jezelf ook niet altijd moeilijk maken. Zolang het maak lekker is.

Ga jij dit recept ook maken? Laat het mij weten en ik ben benieuwd wat jij van de koekjes vindt.

Veel bakplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s