Food·Recepten

Gezond Appeltaart ontbijtje

Ontbijten met taart, dat wilt toch iedereen? Ik heb een heerlijk gezond receptje voor jullie, zodat jullie ook elke dag kunnen ontbijten met taart. In het recept gebruik ik appel, maar dat kan je natuurlijk vervangen door elk soort fruit. Zo heb je elke dag een ander heerlijk taartje als ontbijt. En maak je maar geen zorgen om de weegschaal, dit is een heerlijk gezond ontbijttaartje vol gezonde voedingsstoffen.

Ik gebruik hiervoor de vegan chocolade Muesli van Mymuesli. Ook heeft mymuesli nog vele andere heerlijke muesli’s, die je waarschijnlijk al regelmatig op mijn instagram voorbij heb zien komen. Deze zomer hebben ze ook weer heerlijke zomerse muesli’s in het assortiment. Wil je deze nou ook heel graag proberen?  Bestel via deze link mymuesli.nl/tiffskitchenx-pink en je krijgt bij een minimale besteding van 10,- de Pink Granola gratis erbij!

Ingrediënten (voor 1 taartje)

  • 1 appel (Goudreinet, Elstar, Breaburn of Jonagold zijn het lekkerst)
  • Kaneel
  • 40 gram Muesli
  • Syrup gold (Greensweet)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil en snij de appel in kleine blokjes. Mix dit met een halve (of als je net zoals mij van kaneel houd, een hele) tl kaneel. Doe de appelvulling in een oven besteding schaaltje.

Mix in een apart schaaltje de muesli met de syrup gold. Zorg dat het een goede plakkerige mix wordt. Verdeel dit over de appelvulling en zet het schaaltje voor ongeveer 40-45 minuten in de voorverwarmde oven.

En klaar is je heerlijk appeltaart ontbijtje.

Ga jij dit heerlijke ontbijtje ook maken? Laat het mij weten en tagg @Tiffskitchenx in jouw bericht.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s