Food·persoonlijk

What I eat in a day

Na vele verzoeken doe ik dan toch weer een what I eat in a day. Voordat iedereen van alles ga beweren over mijn voeding en wat ik beter zou doen. lees eerst dit: Ik luister naar mijn lichaam. Ik eet wanneer ik trek heb en ik eet wat ik wil. Jaren heb ik mijzelf vastgehouden aan bepaalde tijden om te eten en at zelf wanneer ik gewoon nog vol zat. Dit heb ik achterwege gelaten en laat mijn lichaam bepalen wat ik eet en wanneer ik eet.

Ontbijt

dav

Mijn ontbijt bestaat meestal uit een bak yoghurt met fruit en iets van

brinta/havermout/muesli/gepofte tarwe/gepofte gierst of eiwitpoeder. (dat laatste alleen als ik ga sporten erna) Als fruit ga ik meestal voor een appel of voor diepvriesfruit, om het budget proof te houden.

Ik ontbijt meestal pas rond 10:30-11:00. Voor velen is dat laat, maar ik heb geen 8 tot 17 baan. Ik heb een baan in de horeca, daardoor heb ik een ander ritme dan de meesten.

dav

Lunch

Als ik thuis lunch lunch ik het liefst met een grote bak salade met iets van vis/vlees of hüttekäse. Dit vult altijd lekker. Toevallig at ik vandaag iets anders, want ik had zin in iets warms. Ik koos voor een omelet-wrap gevuld met een groentemix met soja-saus en daarop wat hüttekäse.

Tussendoor

Rond 15:30 begon ik wat trek te krijgen en snakte op wat komkommers en een zakje pepernoten. (ja een beetje vroeg, maar ik had er zin in)

Avondeten

IMG_20180925_172256.jpg

Vandaag had ik lekker makkelijk een pan spaghetti voor mijzelf gemaakt. heerlijk met wat paprika, broccoli, champignons, rode ui en een blikje tonijn.

Toetjes/ after dinner snack

Dit is een beetje een rare gewoonte, maar na het avondeten neem ik altijd een ontbijtcracker van @ikwilbolletje. Waarom? ik vind die crackers zo lekker en na het avondeten heb ik daar altijd zin in.

 

IMG_20180812_223735.jpg

Snack 1

Rond 20:00 eet ik een bak kwark met yoghurt en met eiwitpoeder en een berg granola/ cereal/ flakes etc en daarnaast  een zelfgebakken snack. Zoals de koeienkwarkcake/ cannellinibonen cake/ pompoenappel cake of een stuk kwarkcake.

Snack 2

Later op de avond maak ik altijd nog een foodplate. Vaak met wat rijstewafels/ crackers met beleg, japanse mix/pint ijs, melba toast/soepstengels en propercorn popcorn/chips. Wil je een voorbeeld daarvan zien, dan moet je even op mijn Instagram kijken.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s