Food

Review: Crispy crisps van de Action

IMG_0339

Laatst ben ik naar de Action gegaan en kwam ik deze zakjes met gedroogd fruit tegen. Ik ben dol op fruit dus wilde deze natuurlijk gaan proberen. Deze fruits chips zijn van 100% fruit.

Ze zijn zonder smaakstoffen, kleurstoffen, gluten, conserveringsmiddelen, toegevoegde vetten, onverzadigde vetten en ze zijn niet gebakken, gefrituurd en GMO vrij. Dat klinkt veelbelovend! Een zakje bevat 18 gram en tussen de 54 en 68 calorieën. Qua calorieën is dit te weinig voor een tussendoortje, maar je kan het wel als aanvulling bij je tussendoortje doen.

De test

Wat mij al gelijk opviel was dat het amper wat woog. De fruitchips zijn net zo ligt als popcorn.

Aardbei: Dit was de eerste smaak die ik proefde. Het is een heel luchtig en licht chipje. Als je er een hap in zet lijkt het niet alsof je een hap zet in een schuimblokje. Het chipje smelt snel op je tong. De structuur was erg wennen en ik vond het heel zoet. De chipjes waren wel lekker knapperig.  Dit zakje van 18 gram bevat 65 kilocalorieën. IMG_0509

Perzik: De perzik was ver te zoeken. De chipjes waren wel weer knapperig, licht en luchtig. Ook was het weer heel zoet. Nog steeds heb ik moeite met de structuur. Ik weet niet of ik de structuur nou echt fijn vind. Deze smaak viel dus er tegen. Dit zakje van 18 gram bevat 68 kilocalorieën.

Peer: Helaas was deze ook niet erg lekker. De chipjes waren wel minder zoet dan de vorige 2, maar er was weer weinig perensmaak te vinden. Dit zakje van 18 IMG_0547gram bevat 56 kilocalorieën.

Appel: Als laatste wilde ik de appel testen. Ik ben dol op appels en eet ook elke dag een appel door mijn havermoutpap. Naar deze smaak was ik dus het meest nieuwsgierig. wel was ik bang dat deze net zoals de andere ook tegen zou vallen. De smaak van appel is gelukkig wel terug te vinden. Het is een fris en zoet chipje. Wel vind ik de structuur nog steeds apart. Dit zakje van 18 gram bevat 54 kilocalorieën.

 

Conclusie

Ik ben nit echt een fan van deze dingen. Zelf zal ik dit niet los als snack eten, maar eerder door mijn kwark of yoghurt doen. Een zakje van 18 gram kost 0,69 cent bij de action. Dit is normaal gesproken niet veel voor een gezond tussendoortje, maar voor dit tussendoortjes vind ik het te veel. Er zit namelijk heel weinig in en het vult voor geen meter. Dit is iets wat ik niet nog eens ga kopen

Heb jij deze snacks al eens geprobeerd? Wat vind jij ervan?

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s