Food·Recepten

Protein pudding

Soms moet je zelf je dag wat kleur geven toch? Vooral op deze grijze, koude dagen kan ik wel wat kleur gebruiken. Daarom heb ik dit receptje lekker blauw gemaakt. (Je hoeft dit niet te doen, maar als je kleurstof in huis heb, is het natuurlijk wel lekker vrolijk!)

Deze pudding is binnen 5 minuutjes klaar en met de smaak kan je variëren. Mijn favoriet is chocolade en in de zomer ga ik graag voor fruitsmaken. Voor welke smaak zou jij gaan? Lees snel verder hoe je deze pudding maakt.

Ingrediënten

  • 250 ml ongezoete amandelmelk
  • 5 gram micellair caseïne (personal protein, bodyenfit, etos, Myprotein)
  • 5 gram psyllium husk
  • 2 gram guarkernmehl
  • Siroop/zoetstof/ stevia druppels/ flavdrops
  • Evt kleurstof (voor de fun)

Bereiding

Mix eerst de ongezoete amandelmelk met de micellair caseïne. Hiervoor kan je het beste een mixer gebruiken, maar met een garde kan het ook.

Mix daarna de rest van de ingrediënten erdoor. Als je het luchtiger wil krijgen kan je het beste kiezen voor een (hand)mixer. Mix het voor 1 tot 2 minuten luchtig en doe het daarna in een leuke schaal. (Mijn coconut schaal komt ook van koro)

Laat het even een minuutje staan, in de tussentijd kan je even wat mooie foto’s maken en delen met mij op Facebook of op Instagram @Tiffsjourneyx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s