Food

Review: Producten van Prozis

Een tijdje terug heb ik voor het eerst een bestelling gedaan bij de webshop Prozis. Normaal bestel ik mijn eiwitproducten zoals eiwitrepen en poeders bij de Bodyenfitshop, maar deze keer wilde ik eens kijken bij Prozis.

De producten die ik dit keer heb gekocht heb:

 • Zero Bar Fudge brownie
 • Zero snack Brownie
 • een variantiebox met de Diet Bar
 • Protein whey pindakaas smaak

Even een side note: Deze producten eet ik niet om af te vallen. Deze producten bevatten meer eiwitten dan gewone snacks uit de supermarkt, waardoor het een goede en voedzame snack is voor na het sporten of werken.

Protein whey Peanutbutter 

Whey is een eiwitpoeder en deze is met pindakaas smaak. Dit is voor het eerst dat ik een eiwitpoeder met pindakaas smaak heb gekocht, hierdoor kan ik het niet vergelijken met anderen merken. Deze whey valt heel erg in de smaak bij mij. Ik gebruik hem niet als shake, maar voeg het toe aan mijn kwark of yoghurt. Ook heb ik er al heerlijke cakejes en koekjes mee gebakken. Een aanrader dus!

Per 100 gram zitten er 63 gram eiwitten is, dat is een grote hoeveelheid. Meestal gebruik rond de 5 tot 10 gram voor door mijn kwark of yoghurt.

 

Zero bar Fudge Brownie

Ik was heel erg nieuwsgierig naar deze reep. Ik ben natuurlijk dol op brownies. (staan ook al een aantal heerlijke gezonde brownie recepten op mijn blog)

Deze reep is lekker, maar ik had hem heel anders verwacht. Het heeft geen brownie structuur en de reep doet mij meer denken aan een mars reep. Zelf ben ik niet zo fan van mars, want ik vind ze nogal chewy en dat was deze reep dus ook. De volgende keer wil ik graag de pindakaas variant ervan proberen en kijken hoe die bevalt.

Qua voedingswaarde is de reep een hele goede. In 1 reep van 40 gram zit 4 gram 4, 9 gram koolhydraten, 15 gram eiwitten en maar 1 gram suiker. Een goede snack voor na het sporten (of ervoor) of tijdens het werk.

Zero snack brownie

Ook heb ik de zero snack brownie gekocht. Deze reep is iets kleiner dan de zero bar, wat ik soms ook wel fijn vind. Deze reep is handig voor de snelle en kleine snack tussendoor. De smaak en structuur van deze reep vind ik zelf heel erg lekker. Het heeft een beetje een noga-achtige structuur en de smaak is erg lekker.

De voedingswaarde zijn van deze reep ook erg goed. Namelijk 1 reep van 35 gram bevat 2 gram vet, 2 gram koolhydraten (wat heel erg weinig is!, 13 gram eiwitten en minder dan 1 gram suiker. Weer een super goed en gezonde snack.

Diet bars

Deze repen had ik eigenlijk gekocht omdat ze extra in de aanbieding waren, maar uiteindelijk vielen ze ook goed in de smaak. Ik had een mix van verschillende smaken.

 

 •  Smaak Bananenmuffin
 • Smaak Chocoladebrownie
 • Smaak Koekjesbeslag met chocoladestukjes
 • Smaak Kaneelbroodje
 • Smaak Koekjes en Room
 • Smaak Extra chocolade
 • Smaak Witte chocolade met frambozen

Er zaten hele lekkere smaken tussen zoals de chocoladebrownie en kaneelbroodje. Eigenlijk waren de meeste erg lekker, alleen de bananenmuffin en de witte chocolade met frambozen niet. Dit komt omdat ik helemaal niet van bananen en witte chocolade hou. Het is dus meer een kwestie van smaak.

De structuur van deze repen, zijn vergelijkbaar met de structuur van de zero snack. Ik merk er eigenlijk weinig verschil in. Ook in voedingswaarde verschillen ze niet zo heel erg. In 1 reep van 35 gram zit 4 gram vet, 4 gram koolhydraten, 12 gram eiwit en iets meer dan 1 gram suiker. O0k een gezonde en voedzame snack dus

Ga ik vaker bij Prozis bestellen?

Ja, ik heb nog veel andere producten gezien die ik graag een keer wil uit proberen.

Kende jij deze producten van Prozis al, of lijkt het jou ook wat om ze een keer te proberen? Let me Know.

Groetjes Tiffany

(deze blog is Niet gesponsord)

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s