Food

De box van Mrssharepa

Laatst kreeg ik een super leuke box van Mrssharepa thuisgestuurd. In deze box zaten allemaal nieuwe en gezonde producten die ik als eerste samen met een groep andere influencers mocht uitproberen. Voordat ik meer in ga op de producten die in deze box zaten, wil ik eerst wat meer uitleggen over Mrssharepa.

Wat is Mrssharepa en wat doet het?

Mrssharepa is een organisatie die regelmatig een box samenstel met nieuwe en gezonde producten die nog niet op de markt zijn. Deze box wordt verstuurd naar influencers, om zo meer bekendheid te krijgen voor deze gezonde en nieuwe producten.

Stukje van hun site:

Wie zijn wij?

Al meer dan 35 jaar, lang voordat influencers echte influencers waren, zenden we kwaliteitsinformatie uit en brengen we het laatste nieuws onder de aandacht!

Roze, blauw, groen, het bedrijf N2com verdeelt de beroemde Babyboom geschenkpakketten voor baby’s naar gynaecologen, materniteiten, apotheken en kinderdagverblijven. Dankzij Babyboom ontdekken toekomstige en jonge ouders nieuwe producten en ontvangen ze essentiële informatie voor hun nieuwe leven met baby.

Volgens hetzelfde principe worden DIETEO-pakketten uitgedeeld aan diëtisten en voedingsdeskundigen, om de laatste nieuwigheden te introduceren die beschikbaar zijn in de wereld van de diëtetiek en gezonde voeding.

Onze doelen

Mrs. Sharepa helpt je de weg te wijzen en de top te bereiken!

Naast de gezondheidswerkers met wie we al vele jaren samenwerken en waar iedereen naar luistert, hebben influencers een belangrijke en groeiende rol in de keuzes die we maken.

Door deze nieuwe trend, lijkt het ons logisch dat influencers ook regelmatig betere informatie en presentaties van de nieuwste markttendensen ontvangen om hun publiek beter te informeren.

Geïnspireerd door de naam van de Tibetaanse berggidsen, de Sherpa’s, toont Mrs. Sharepa de weg aan de Influencer om de top van bekendheid te bereiken en de vlaggendrager van zijn gemeenschap te worden!

Bron: https://www.mrssharepa.be/nl

Nu de producten

img_20181221_1623596717225324769428401.jpg

Hier op de foto ernaast staan (bijna) alle producten die erin zaten. Er zat ook een doosje met biologische eieren in, maar deze hadden de reis helaas niet overleefd. Gelukkig zaten er heel veel andere lekkere producten in, die wel allemaal heel waren aangekomen en die ik lekker kan gaan testen.

In deze box zaten veel gezonde ontbijtproducten waaronder deze Fibre bio Porridge van Turtle. Ik ben zoals jullie wel weten een groot fan van havermoutpap en eet dit ook bijna iedere dag.

Dit product heb ik daarom ook maar gelijk eruit gepakt en getest. Ook zat er een pak ongezoete amandelmelk in, dus daar kon ik de porridge mee maken. Ook had ik er nog wortel doorheen gedaan, zo heb ik mijn eerste lading groente al binnen. In deze porridge zitten ook kleine stukjes dadel, waar het mee gezoet is.

Voor de rest zitten er geen suikers of andere zoetstoffen in. Voor de extra vezel zit er lijnzaad in, wat super goed voor je darmen is en voor de rest is het glutenvrij en biologisch. Owja, om het belangrijkste niet te vergeten, het is ook nog eens super lekker!

Pops en seeds muesli van Turtle

Helaas is de zak alweer leeg, want deze muesli Pops en seeds is echt super lekker. Ook kan ik ze helaas nog nergens vinden, maar hopelijk binnenkort wel en dan ook zeker voor jullie een tip om deze een keer te proberen.

De Amandelmelk ongezoet van lima is ook heel handig om heerlijke gezonde smoothies mee te maken. Omdat het fruit al heel zoet is, is het juist fijn om een ongezoete drink erbij te doen. En deze amandelmelk geef ook nog eens een lekkere smaak erbij.

Ook de rest van de producten zoals deze Spa grapefruit, de sojasaus en de snackrepen zijn erg lekker.

Super leuk zo’n box met allemaal nieuwe en verrassende producten om uit te proberen!

Zie jij er ook lekkere producten bij zitten? Welke zou jij graag willen proberen? Laat het hieronder weten in de reacties.

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s