Food

What I eat in a day

Het is eindelijk weer eens zover, een nieuwe What I eat in a day. Nog steeds wordt er dagelijks gevraagd, of ik een what I eat in een day wil plaatsen. Zelf ben ik niet zo’n voorstander van deze blogs, maar omdat zoveel mensen dit willen zien, plaats ik er eens in de zoveel tijd 1.

Waarom ik geen voorstander ben van deze blogs? Omdat elk lichaam anders is, elk lichaam heeft een andere hoeveelheid eten nodig. De ene verbrand meer dan de andere, de ene eet liever overdag veel en de andere liever ’s avonds.

Hierbij wil ik mededelen, dat je dus niet zomaar klakkeloos het voedingspatroon van een ander moet overnemen. Heb je zelf problemen met eten of het juiste ritme en wil je dat veranderen? Ga dan opzoek naar een diëtiste die je kan helpen. Zij hebben er voor geleerd en zij kunnen je helpen om de juiste balans te vinden

Genoeg gepraat, hier komt mijn What I eat in a day.

Ontbijt 11:30

Vandaag heb ik lekker lang in bed gelegen, want gisteren had ik een lange dag gehad op het werk. Ik ontbijt vandaag met Carrotcake oats. Havermoutpap met wortel dus. Dit is een groot favoriet bij mij op dit moment en eet het dagelijks. Niet altijd als ontbijt, maar ook wel eens bij mijn avondsnacks.

Lunch 14:30

De rest van de dag heb ik eigenlijk niet veel gedaan, want mijn lichaam werkte niet mee.

Veel trek had ik daarom ook niet, dus heb ik maar een kleine lunch genomen. Ik heb weer eens mijn favoriete hartige wrapjes/pannenkoekjes gemaakt en deze belegd met smeerkaas, ham en hüttekäse.

Avondeten 17:30

Deze avond aten we Hollandse pot. Dit keer broccoli, aardappelen en een visje met oestersaus.

Avondsnack 1

Na het avondeten neem ik nog steeds elke keer een ontbijtcracker van Bolletje. Beetje raar, maar ik vind deze gewoon heerlijk om na het avondeten te eten. Rond 20:00 neem ik ook nog een schaal kwark met miccelair casein en een zelfgebakken snack.

Avondsnack 2

Mijn laatste avondsnack(s) zijn altijd best veel, maar deze snack voorkomt dat ik ’s nachts wakker wordt van de honger. Wat ik allemaal heb, zie je op de foto.

Dit was mijn what I eat in a day.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en te lezen.

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s