Food

Mijn favoriete soorten beleg

Op een dag eet ik vaak verschillende snede brood, rijstwafels, crackers en beschuit. Ik ben gewoon een groot fan van koolhydraten. Sommige zeggen dat het slecht voor je is, maar ik vind het heerlijk en geniet er lekker van. Wel wil ik altijd op elk broodje, rijstwafel, beschuit en cracker een ander soort beleg. Dit komt omdat ik niet kan kiezen en alles lekker vind. Vandaag deel ik jullie mijn favoriete soorten beleg.

IMG_2300Smeerkaas

Smeerkaas is al jaren mijn favoriet. Elke dag eet ik een snede brood met smeerkaas. Vaak als ik de tijd heb eet ik het op een geroosterd broodje, want dat is nog lekkerder.

Rosbief

We hebben het niet vaak in huis, omdat het best prijzig is. Maar soms nemen we wel eens een pakje rosbief mee en daar geniet ik dan met volle teugen van.

 

HüttekäseIMG_0447

Hüttekäse heeft van zichzelf weinig smaak, maar je kan hüttekäse wel heel lekker maken met wat kruiden en eventueel een plakje ham of kipfilet erop te doen. Hüttekäse zit vol met eiwitten en is daarom is het ook erg goed om het toe te voegen aan je lunch.

 

Kipfilet met bieslook

IMG_0396Gewone kipfilet vind ik ook wel lekker, maar kipfilet met bieslook heeft toch een extra lekker smaakje eraan. Heerlijk met een laagje boter eronder of met een laagje mosterd.

 

 

 

 

Pure hagelslag

Een beschuitje met boter en hagelslag is toch echt wel één van mijn quilty pleasures. Wie houdt IMG_0128er nou niet van een oerhollands beschuitje met hagelslag.

Pindakaas

Sinds dat ik de 100% pindakaas van de Albert Heijn heb geproefd wil ik geen andere pindakaas meer. Deze pindakaas is lekker smeuïg en heeft een pure pinda smaak.

 

Dit zijn mijn favorieten qua broodbeleg, wat is jouw favoriet?

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s