Food

Wat eet ik het liefst tijdens de lunch

Vandaag deel ik met jullie wat ik het liefst tijdens de lunch eet. Veel leesplezier!

Brood

Brood is toch wel echt mijn nummer 1 lunch. Vroeger at ik als ontbijt en lunch brood, tegenwoordig alleen nog maar met de lunch. Wij hebben altijd fijn volkoren brood thuis, want die is gezond, zitten vol met vezels en is erg lekker.

Luxe broodjes

Als wij in de ochtend boodschappen doen nemen we altijd van die verse luxe broodjes mee voor tijden de lunch. Vaak kies ik dan voor een meergranen broodje en meergranen pistolet of als we bij de Albert Heijn zijn geweest dan de pistolet Boulogne.

Salades

Nu het winter is eet ik niet snel een salade tijdens de lunch, maar in de zomer eet ik het graag. Ik vind het heerlijk om met het warme weer een lekkere frisse salade te eten. Dan maak ik vaak een salade met heel veel groentes en iets van tonijn, kipfilet, hüttekäse of surimi sticks erdoor om te zorgen dat de salade goed vult.

Wraps

Soms heb ik ook van die dagen dat ik helemaal geen zin heb in brood. Vaak kies ik dan IMG_9810voor wraps. Deze beleg ik dan met zuivelspread en kipfilet/ham en wat rauwkost erbij. Ook vind ik het heerlijk om de wrap te besmeren met tomatenpuree en daarop kipfilet, kruiden en rauwkost te doen, dan smaakt het een beetje naar koude pizza.

Wrap pizza

Als ik wat meer tijd heb, maak ik van mijn wrap een lekkere wrap pizza. De wrap besmeer ik dan met IMG_0088tomatenpuree en kruiden en daarop doe ik ham, hüttekäse en de groentes die ik op dat moment in huis heb.

 

 

 

Dit is wat ik graag tijdens de lunch eet. Wat is jouw favoriete lunch?

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s