persoonlijk

Eerste week in de kliniek

Mijn eerste week in de kliniek is bijna eindelijk voorbij. Het was een moeilijke week met veel chaos in mijn hoofd. Met de diëtiste had ik een eetlijst gemaakt die ik gelijk zou oppakken en dat is deze week ook gelukt. Donderdag mocht ik van 9 tot 18 al even naar huis i.v.m. koningsdag. Deze dag is ook goed gegaan thuis en heb ik zelfs meerdere uitdagingen gedaan omtrent eten, maar ook omtrent iets anders. Ik heb namelijk voor het eerst sinds ik mijn rijbewijs heb (sinds 8 jaar dus), snelweg gereden. Ook gelijk helemaal alleen. Zaterdag mocht ik ook met verlof van 9 tot 18 en dat is ook allemaal goed gegaan. Zondag was ik helaas de hele dag alleen in de kliniek. Deze dag was ook heel moeilijk.

Mijn doelen voor deze opname kan je trouwens lezen in mijn vorige blog: Doelen voor de komende 4 weken.

Deze week heb ik helaas wel al elke dag last gehad van spanningshoofdpijn, zelfs zo erg dat het tegen migraine aan zat. Ook slaap ik maar 3 a 4 uurtjes per nacht, wat ook niet echt fijn en helpend is.

Vanochtend was de wekelijkse weging en ik was ook gelijk genoeg aangekomen. Maar omdat ik maar 4 weken hier ben (nu nog maar 3) en wel tot de x kg moet aankomen, is besloten om mijn eetlijst een groot stuk uit te breiden, zodat het aankomen nog wat sneller gaat. Dit vind ik wel eng, want het is een grotere ophoging dan wat ze normaal doen. Ik sta er wel achter, want hoe sneller ik op gewicht zit, hoe sneller ik kan stabiliseren. Ook mag ik vanaf deze week 1x voor mezelf koken op de groep.

Voor de rest zijn de dagen hier heel lang en saai. Ik heb weinig om mezelf te vermaken. Het is nu vooral Netflix. Wel mocht ik al vanaf begin van de opname elke dag 2x 30 minuten wandelen. Daar kijk ik elke dag naar uit.

Maarja een nieuwe week is begonnen, nog 3 te gaan. Volgend weekend mag ik weer wat langer op verlof gelukkig. Van zaterdag 9 tot zondag 12 en vrijdag mag ik van 9 tot 20 met verlof i.v.m. bevrijdingsdag.

Een gedachte over “Eerste week in de kliniek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s