persoonlijk

Doelen voor de komende 4 weken

De komende 4 weken zit ik in de kliniek om aan een aantal doelen te werken en deze deel ik vandaag met jullie in deze blog

Aankomen

Het voornamelijkste doel is om mijn laatste kilo’s aan te komen tot mijn doelgewicht. Dit wil ik in 4 weken behalen, dus dat wordt flink dooreten.

Stoppen met calorieën tellen

De afgelopen tijd was is erg fanatiek in calorieën tellen. Ik woog weer al mijn eten af en zelf de dingen die je niet hoef af te wegen zoals je boterham en beleg. Alles voerde ik in, in de app myfitnesspall.

Een volwaardig en regelmatig eetpatroon creëren.

Mijn voedingsintake was de laatste tijd wat gekelderd omdat ik boven een bepaald gewicht kwam en ik op de rem ging trappen. Ook at ik weer veel snacks en werden de hoofdmaaltijden kleiner. Terwijl de hoofdmaaltijden juist groter moeten zijn. De laatste week skipte ik helaas ook mijn koolhydraten bij het avondeten. Tijdens deze opname wil ik weer volwaardig gaan eten en ook regelmatig.

Eetregels verbreken.

Van de eetstoornis heb ik veel eetregels en deze wil ik gaan verbreken. Zoals het eten van genoeg koolhydraten en vetten. En het eten van producten met suikers. Ook pakte ik de laatste tijd allen producten met weinig calorieën, zodat ik er meer van kon eten. Tijdens de opname wil ik gaan oefenen met calorierijkere producten zoals oude kaas, pindakaas etc.

Een gebalanceerd voedingspatroon.

Na deze 4 weken wil ik naar huis met een gebalanceerd voedingspatroon waarin ik gezonde producten eet, maar ook tussendoor minder gezonde producten durf te eten.

Genieten van eten en kiezen wat ik lekker vind.

Last but not least. Ik wil weer kunnen genieten van eten en eten wat ik lekker vind. Geen keuzes maken op basis van calorieën, maar op basis van smaak.

Dit zijn de doelen waar ik mij de komende 4 weken op ga focussen en natuurlijk ga behouden wanneer ik weer thuis ben.

Een gedachte over “Doelen voor de komende 4 weken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s