Food·Recepten

Oosterse snijbonen

Opzoek naar een recept om die saaie snijbonen op te fleuren? Zoek dan niet verder, want ik heb een heerlijk recept met snijbonen voor jullie. Het recept heb ik gecombineerd met heerlijke aardappeltjes uit de airfryer, maar je kan het ook lekker combineren met noedels, rijst of wraps.

Ingrediënten

  • 200 gram snijbonen
  • 3 el sojasaus
  • 1 tl sambal
  • 1 tl bloem
  • knoflookpoeder
  • olijfolie

Bereiding

Snijd de snijbonen in stukken en verwijder de uiteinden. Kook de snijbonen in ongeveer 4 minuten beetgaar. Verhit een wok met een scheutje olijfolie en bak hierin de snijbonen. Voeg de sojasaus, sambal, knoflookpoeder en bloem toe. Wok dit samen voor 2 minuutjes en klaar zijn je oosterse snijbonen.

Ga jij dit recept ook maken? Laat het mij weten en tagg @Tiffsjourneyx in jouw bericht. Veel kookplezier en eetsmakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s