persoonlijk

Een korte update tussendoor

Ik krijg veel de vraag hoe het nu gaat met mij en met het eten en aankomen. Dat het even niet zo lekker gaat met mij had ik al gedeeld op mijn Instagram @Tiffsjourneyx. De laatste loodjes zijn het zwaarst zeggen ze altijd en ja dat klopt. Ik moet nog maar 1,5kg aankomen, niet veel meer maar het wel extreem moeilijk op dit moment. Het eten gaat soms wat minder en ik heb nog veel eetregels. Ik wil graag van deze eetregels af, maar dat lukt me op dit moment niet. Eten is weer elke dag een enorme strijd, ik doe het wel, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Het lukt me ook niet om het helemaal te doen zoals het hoort. Mijn hoofdmaaltijden zijn gekrompen en ik snack weer wat meer in de avond. Dit is iets wat ik niet wil, maar het lukt me niet om het zelf te veranderen. De eetstoornis is te sterk aanwezig. Hoe graag ik het ook wil, het lukt even niet en daarom heb ik samen met mijn behandelaar de beslissing genomen om deze laatste kg aan te gaan komen in de kliniek. Ja je leest het goed. Ik ga dus voor ongeveer 3 weken even terug de kliniek in. Aankomende dinsdag de 18de heb ik al mijn afstemmingsgesprek en waarschijnlijk word ik de 25ste al opgenomen. Dit gaat heel snel ineens en dat is te danken aan de zorgmachtiging die ik heb.

Hoe nu verder tot de opname?

Voor nu is het doel om thuis nog iets aan te komen tot ik word opgenomen of stabiel te blijven. Zolang ik er maar voor zorg dat ik niet afval, want dan duurt de opname nog langer en dat kan niet. Dus nee, ik geef nu niet op. Ik ga gewoon nog door, want ik kan niet te lang in de kliniek blijven, want 14 juni heb ik iets heel leuks op de planning, dat vertel ik later nog op mijn Instagram @Tiffsjourneyx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s