persoonlijk

De knop gevonden? Boos! #kliniekupdate

Vorige week kwam de eerste update vanuit de kliniek online, deze kan je hier teruglezen #kliniekupdate. De dag erna schreef ik nog een kleine update die ik deelde op mijn Instagram pagina en Facebook pagina. Hierin schreef ik het volgende:

Veel aan mijn hoofd de laatste tijd. Hoe wil ik mijn tijd hier volmaken? En ik heb een beslissing gemaakt. Nee, ik ga niet eerder met ontslag dan de afspraak. Don’t worry. Wel ga ik zelf het gewichtsherstel iets versnellen, want hoe eerder ik de xx kg heb bereikt, hoe eerder:

  • Ik naar huis mag
  • Mij beter kan concentreren
  • Ik meer energie heb
  • Ik meer gezondere gedachtes ga krijgen
  • Mijn leven verder kan leven

Hoe?
Door middel van kiezen voor de calorierijkere producten zoals met beleg, tussendoortjes en dessert. Ook al vind ik het misschien minder lekker. Ik wil hier namelijk niet maanden zitten en aankomen moet ik toch tot dat bepaalde gewicht heb bereikt voordat ik hier weg kan. Dus des te sneller des te beter. Na de opname krijg ik nog wel ambulante therapie, dus de ‘hulp’ stopt natuurlijk niet.

Hoe is het nu?

We zijn nu een week verder. Het gaat goed met mijn missie. Naja de eetstoornis vind het vreselijk. Mijn gewicht stijgt snel. Tijdens mijn vorige opnames ben ik zelfs nooit zoveel aangekomen in 3 weken. Nu ben ik in 2 weken al bijna het dubbele aangekomen, waar ik normaal 3 a 4 weken over deed…

Nou klinkt het alsof het allemaal makkelijk gaat. Kiezen voor de calorierijkere opties en snel aankomen. Ja, ik doe het wel, maar makkelijk is anders. Natuurlijk heb ik ook momenten dat het even niet lukt.

Mentaal heb ik het er heel moeilijk mee, want ik doe het alleen. Wel heb ik elke woensdag een gesprek met mijn behandelaar en dat is fijn. Zij weet altijd de juiste snaar bij mij te raken, waardoor ik elke keer weer mijn tranen laat lopen.

Afgelopen weekend mocht ik even naar huis beide dagen van 13 tot 18. Kort, maar wel even fijn om weg te zijn uit de kliniek. Ook was het heerlijk weer en daar heb ik van genoten.

Boos

Gisteren te horen gekregen dat ik nog steeds weinig tot niks hier mag. Geen therapie en nog steeds maar 2x 5 minuten naar buiten. Dit breekt op en ik krijg er steeds meer depressieve gedachtes bij.. Ook mag ik aankomend weekend weer alleen van 13 tot 18 naar huis. (terwijl je normaal het derde weekend een nachtje thuis mag slapen). Dus aankomend weekend weer meer in de auto zitten dan thuis zijn. De manier waarop ze hier werken, geeft mij het gevoel alsof ik alles voor niks doe… Dit geeft mij wel de motivatie om nog sneller naar die xx kg te gaan en weer naar huis te mogen.

Dit was de update voor deze week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s