persoonlijk

Lastig weekend en een nieuw record #kliniekupdate

We zitten alweer 3 weken in de kliniek en het is tijd voor een kleine update.

Ik heb een lastig weekend gehad. Ik mocht de zaterdag en zondag van 13 tot 18 naar huis en de rest van de dagen in de kliniek. Thuis was fijn, maar in de kliniek was het minder fijn. Het is namelijk moeilijk om als enige een volledige maaltijd en dessert te eten en de rest die dat niet doet. Natuurlijk moet ik op mezelf focussen, maar dat is lastig op dit soort momenten.

Gisteren weer het wekelijkse weegmoment gehad en dat was ook erg lastig. Ik weet dat het aankomen moet, maar dat getal zien stijgen blijft nou eenmaal moeilijk om te zien. Aan de andere kant wil ik dat het juist stijgt, des te eerder ik gezonder ben en naar huis kan. Snap je hem nog? Lekker dubbeld allemaal. Een compleet chaos in mijn hoofd.

Ik mag nog steeds maar 2x 5 minuten wandelen per dag. Wel mag ik aankomend weekend iets langer naar huis. Zaterdag van 9.30 tot en met zondag 12.00. Daarnaast start ik sinds vandaag ook weer met een hogere eetlijst. Dit voelt zo dubbel en moeilijk. Ook krijg ik nog geen therapie

En even nog iets anders. Ik heb een nieuw record behaald! Ik zit hier nu namelijk 3 weken en ik ben nog niet naar huis. Dat is mij nog niet eerder gelukt. Alle vorige opnames hield ik niet langer vol dan 3 weken en nu dus wel. Ook zal ik voorlopig nog niet naar huis gaan, pas bij de xx kg ga ik met ontslag, daar houd ik mij aan.

Voor de rest heb ik weinig te updaten, want de dagen zijn hier saai en lang. Hopelijk gaat dit een keer veranderen.

Fijne nieuwe week allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s