Food·Recepten

Flexitarisch? Heerlijke muesli? (met gratis muesli voor jou)

De nationale week zonder vlees en zuivel is van start gegaan. Je zal vast veel hierover voorbij zien komen op Social media, in het nieuws en in de supermarkten. Zo zijn er veel leuke kortingsacties te vinden bij de supermarkten voor vlees en zuivel vervangers. Voorheen was het alleen zonder vlees, maar dit hebben ze uitgebreid met zuivel.

Ik ben zelf geen vegetariër of veganist, maar ik eet wel al een aantal jaren flexitarisch. Flexitarisch, watblief? Wat is dat nou weer? Als je flexitarisch eet, dan eet je eigenlijk alles. Vlees, vis, vegetarisch en vegan. Ik wissel dus af met vegetarische gerechten, vegan gerechten en gerechten met vlees en vis. Dit doe ik omdat ik het beter vindt voor het milieu en ook omdat ik het leuk vind om verschillende dingen uit te proberen. Zo zijn er tegenwoordig heel veel lekkere recepten te vinden die vegetarisch en/ of vegan zijn.

Kijk maar eens op mijn blog, hier vind je ook heel veel lekkere vegetarische en/of vegan recepten waar je het vlees/vis echt niet in mis.

Omdat het nu ook de week zonder zuivel is, heb ik een hele leuke actie voor jullie! Samen met Mymuesli heb ik een kortingscode waarmee jij de veganistische Raspberry Dark Choc Muesli cadeau bij een besteding van minimaal €10. En geloof me, deze wil je! Met deze muesli maak je jouw ontbijtje helemaal af.

www.mymuesli.nl/zonderzuivel-tiff

Bij Mymuesli hebben ze een groot aantal vegan (ontbijt) producten, wat het gemakkelijk maakt om zuivel te schrappen uit je dieet. Niet alleen verschillende muesli’s, maar ook vegan snacks en chocolade!

Muesli is het perfecte ontbijt voor een veganistisch dieet. De ingrediënten die ze bij Mymuesli gebruiken zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Mymuesli wilt dat er zo min mogelijk CO2 vrijkomt bij het produceren van de producten. Daarnaast bevat een groot deel van de muesli ’s geen dierlijke ingrediënten en zijn gegarandeerd veganistisch. En dat niet alleen: met de Muesli Mixer kan je jouw eigen muesli samenstellen! Zo krijg je een vegan muesli helemaal naar jouw eigen wens en smaak!

Zelf heb ik al meerdere keren mijn eigen muesli samengesteld en zo heb ik elke keer een heerlijk ontbijtje met mijn eigen bedachte muesli!

Ben je ook zo dol op muesli/ cruesli of granola? Neem dan snel een kijkje op de site van Mymuesli. En als je dat via deze link doe, ontvang je ook nog eens de Raspberry Dark Chocolate muesli gratis bij je bestelling.

www.mymuesli.nl/zonderzuivel-tiff

Doe jij mee met de week zonder vlees en zuivel? Laat het weten in de reacties.

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s