Food·persoonlijk

Mijn favoriete YouTube accounts

Als ik een dagje vrij bent, vin ik het heerlijk om lekker in mijn bed te liggen en leuke vlogs en andere video’s op YouTube te bekijken. Vandaag deel ik mijn favoriete YouTube accounts. Een paar van deze accounts gaan over gezonde voeding en eten, maar er staan ook gewone accounts tussen die ik gewoon leuk vind om te zien.newyoutubelogo.jpg

Jorellafit

Jorellafit is het YouTube account van Jordy en Estrella. Dit zijn broer en zus. Ze hebben een website en een YouTube account waar ze mensen helpen met het creëren van een balans in het leven

Ik vind het account van Jorellafit heel inspirerend. Estrella heeft vroeger namelijk ook een obsessie gehad met te gezond eten. Hierover heeft ze ook een hele mooie blog geschreven. Deze blog heeft mij heel goed geholpen. Ik kijk nu dagelijks naar hun vlogs en wordt daar altijd heel vrolijk van en ze inspireren mij ook om gewoon te genieten van al het eten. Gezond of ongezond, zolang je maar luister naar je lichaam.

Ikvrouwvanjou

‘Ik Vrouw van Jou’ is het kanaal van Joyce & Scarlet. Vele van jullie kennen Scarlet natuurlijk van Proud2BMe. Scarlet en Joyce zijn twee vrouwen die van elkaar houden. Ze maken weekvlogs en delen ze hoe het is om als twee vrouwen een kind te krijgen met de hulp van een donor.  Op hun website Ikvrouwvanjou vind je ook dagelijks een nieuwe, persoonlijke, grappige of interessante blogs.

Optimavita

Optimavita is het kanaal van Marloes. Marloes volg ik al een hele tijd. Voordat ik haar YouTube kanaal kende, volgde ik haar al een tijdje op haar website. Hier post ze heerlijke gezonde recepten, leuke workouts, tips over gezond eten en gezond leven en nog veel meer. Marloes laat zien hoe makkelijk het is om gezond te eten en gezond te leven en daarbij laat ze ook zien dat je ook af en toe eens moet genieten van wat lekkers.

Ze maakt super leuke vlogs samen met haar vriend Sven en ook plaats ze regelmatig  video’s over gezond eten, workouts, recepten en wat ze eet op een dag.

Proud2BMe

Proud2BMe is begonnen met een website, een website voor jongeren en jong volwassenen met een eetstoornis, eetproblemen, Anorexia, Boulimia, BED. Je vindt er info, anonieme hulp & interessante blogs. De website hebben ze uitgebreid met het YouTube kanaal. Ze plaatsen elke dinsdag een nieuwe video. Ze maken video’s over nieuwe producten, over wat hun eten op een dag, video’s over verschillende eetstoornissen en  eetproblemen en video’s over hoe je om moet gaan met verschillende momenten.

Ik heb de site Proud2BMe leren kennen tijdens mijn eetstoornis. Dagelijks bezocht ik deze site om motivatie te vinden om te herstellen. Ik las alle blogs, bekeek dagelijks hun voedingslijsten en andere lijsten voor tussendoortjes. Ook hebben ze elke avond een chat met een ervaringsdeskundige. Je krijg daar de kans om je vragen te stellen en om hulp bij je problemen te vragen. Super helpen is deze site!

Ook hebben ze een plek op hun site, waar jij je verhaal mag delen. Zelf heb ik dit laatst ook gedaan. Die is hier te lezen.

De Bellinga’s

De Bellinga’s is een familie account. Het gezin bestaat uit Daniel, Fara, Luan, en Lucilla en Luxy. Ook hebben ze nog twee hondjes, Woezel en Pip. De Bellinga’s filmen/vloggen dagelijks hun leven.

Dit is een leuke en gezellige familie. Ik word altijd vrolijk van hun vlogs en kijk ze daarom graag met plezier.

En dit zijn nog een paar favorieten:

Dit is maar een kleine greep uit de YouTube accounts die ik volg. Ik vind het namelijk heerlijk om op mijn vrije dagje, gewoon heel de dag lekker niks te doen en leuke vlogs te bekijken. (moet soms ook kunnen, toch?)

Hebben jullie nog leuke YouTube accounts die ik moet gaan bekijken? Laat het mij weten!

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s