Food

Review: Propercorn

Al meerdere keren ben ik de popcorn van Propercorn tegengekomen, maar ik twijfelde elke keer om het te kopen. Normaal hou ik niet zo van popcorn, maar ik kende ook alleen maar de zoete en zoute variant. De zoute variant vind ik altijd veels te zoet en de zoute variant veels te zout. Laatst toen ik weer een bestelling plaatste bij de body&fit shop, heb ik eindelijk ook eens een zak popcorn van Propercorn besteld. Van Propercorn hebben ze verschillende soorten smaken en ik heb dit keer de Sour Cream & Black Peper besteld.

PropercornIMG_0295

Deze popcorn is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, ze zijn glutenvrij, vegetarisch en laag in calorieën. (dus je hoeft je niet schuldig te voelen als je de hele zak in 1 keer leeg eet ;D)

De smaken Smooth Peanut & Almond, Lightly Sea Salted en Sweet & Salty zijn zelfs Vegan.

De popcorn is in 5 verschillende smaken te krijgen

  • Smooth Peanut & Almond
  • Sour Cream & Black Pepper
  • Lightly Sea Salted
  • Sweet & Salty
  • Sweet Coconut en Vanilla

Sour Cream & Black Peper

Ik heb de Sour Cream & Black Peper voor jullie getest.

Toen ik de zak popcorn zag, werd ik al helemaal vrolijk. Alle smaken van Propercorn hebben een eigen kleur zak. Ik vind de zakken ook heel leuk vormgegeven.

Prijs

Deze smaak is heb ik tot nu toe alleen nog bij de Body&fit shop gezien en daar is die te koop voor €1,90

De prijs voor een zak Propercorn popcorn zijn per winkel verschillend.

Ingrediënten

Gepofte maïs, koolzaadolie, karnemelk (melk), rijstmeel, zout, suiker, zwarte peper, ui, natuurlijke aroma’s, yoghurt (melk), zure room (melk), lente-ui.

Voedingswaarden

Per 100g Per serving
Energy (kJ) 2011 402
Energy (Kcal) 482 96
Fat (g) 24.2 4.8
of which saturates (g) 2.1 0.4
Carbohydrates (g) 52.1 10.4
of which sugars (g) 3.4 0.7
Fibre (g) 12.2 2.4
Protein (g) 7.9 1.6
Salt (g) 1.49 0.30

Wat vind ik ervan.

IMG_0264Ik ben fan! Zelf ben ik heel groot fan van de smaak sour cream & onion chips en deze popcorn lijkt daar heel erg op. Ook proef je een beetje die Black Peper erin terug, maar deze overheerst gelukkig niet. Deze popcorn zal ik zeker vaker bestellen.

De prijs vind ik meevallen, want je krijgt er een volle zak voor. Ook valt deze popcorn voor mij onder een gezonde snack. Dit is dus zeker een aanrader als je opzoek ben naar een lekkere hartige en gezonde snack.

Hebben jullie wel eens de popcorn van Propercorn geprobeerd? Laat het mij weten wat jij ervan vond en wat jou favoriete smaak is.

Groetjes Tiffany

Een gedachte over “Review: Propercorn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s