persoonlijk

Lijst ophoging, uit lunchen en ontslag

Het is weer eens tijd voor een korte update vanuit de kliniek. Afgelopen week deelde ik al op mijn Instagram dat ik een pittige week had. Ik was niet genoeg aangekomen en kreeg daarom een lijst ophoging. Dit viel mij heel zwaar, maar uiteindelijk is het wel gelukt. Het weekend mocht ik weer lekker met verlof en ik had dit keer wat leuks op de planning. Zaterdag ben ik met mijn moeder naar Utrecht gegaan om een kijkje te nemen op de Gezondheidsbeurs en daarna ook nog even geshopt in Hoog Catharijne. Als kers op de taart heb ik als uitdaging ook geluncht met een goed belegd broodje. Een grote uitdaging, maar met de support van mams is het gelukt.

Zondag stond mijn eerste keer hardlopen op de planning, maar dit heb ik een weekje uitgesteld. Ik was nog overprikkeld van de dag ervoor en het lukte niet om te gaan hardlopen. Ik heb wel nog een korte wandeling gemaakt en de rest van de dag in bed doorgebracht. Doordat ik zo goed als niks heb gedaan deze dag, was het eten van mijn eetlijst extra moeilijk nu. Gelukkig is het wel incl. de lijstophoging gelukt.

Vanmiddag weer de wekelijkse terugkoppeling en een afspraak met mijn behandelaar gehad. Daar zijn wel wat nieuwe dingen uitgekomen. Het gewicht waarop ik naar huis mag is aangepast en dat betekent dat ik eind februari/ begin maart met ontslag ga. Super fijn om nu een uitzicht te hebben. Nog even knallen en dan thuis door knallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s