Geen categorie

Kleine update

Hoe gaat het nu? Deze vraag komt dagelijks voorbij in mijn mailbox en in mijn dm van Instagram. Het antwoord weet ik eigenlijk niet. Ik probeer mezelf staande te houden, maar dat gaat lastig. Gelukkig heb ik gisteren te horen gekregen dat ik aankomende dinsdag wordt opgenomen.

Ik ben wel mega bang voor deze opname. Deze opname gaat lang duren en voor het eerst ga ik nu echt voor goed gewichts-herstel. Dit heb ik al die jaren vermeden, een gezond gewicht. Dit keer ga ik voor de volle 100%, Met de hoop dat ik die eetstoornis voor het grootste gedeelte kan verslaan. Dit is mijn laatste poging om weer een leven te creëren die leefbaar is. Een leven waar ik weer kan genieten van eten en alles er omheen. Weer energie krijg om leuke dingen te doen. Weer de Tiffany worden van vroeger, maar dan met een gezond gewicht.

Mijn doelen voor deze opname

 • Een normaal en volwaardig eetpatroon creëren
 • Aankomen in gewicht
 • Uitdagende producten oefenen
 • Volwaardig avondeten leren koken voor mezelf (dit mag pas na een tijdje geoefend worden)
 • Al mijn eetregels verbreken zoals, geen suikers durven te eten, koolhydraten deels vermijden, calorieën tellen stoppen en ga zo maar door
 • Een gezond lichaam leren accepteren
 • Stoppen met vergelijken met anderen
 • Pas met ontslag bij een bepaald gewicht

De opname gaat dinsdag 1 november van start. Mijn laatste poging, maar dit keer ga ik er volle 100% voor. Dit was voor nu even de update, wat korter dan normaal. Dit komt omdat ik de laatste dagen heel erg moe ben en weinig energie heb om ook maar iets te doen.

4 gedachten over “Kleine update

 1. Lieve Tiffany,
  Heel veel succes en sterkte. Opnames zijn en blijven moeilijk, maar ik lees keer op keer meer overtuiging en geloof in jezelf en dát is het allerbelangrijkst. Alles is leuk en aardig, therapie, opname, ga zo maar door, maar uiteindelijk moet het uit jezelf komen en dat komt het nu. Go for it.
  Liefs, Marion

  Like

 2. Hoi Tiffany,
  ik wens je héél véél succes bij deze opname,
  Daarnaast hoop ik voor je dat de focus niet alleen bij het eten komt te liggen, maar ook bij wat de eetstoornis heeft veroorzaakt.
  Ga er voor en geef niet op. De weg naar beter heb je ingeslagen.
  Take care!
  Groet Eric

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s