persoonlijk

Doelen 2022

Zoals ik had beloofd in mijn eerste Dagboekblog vanuit de kliniek, mijn doelen. Deze doelen zijn voor het komende jaar mijn prioriteit. Ik heb een half jaar pauze genomen van mijn studie. Ik heb eind januari mijn eerste jaar van de pabo afgerond en zelfs gelijk mijn propedeuse gehaald. Normaal zou mijn 2de jaar gelijk beginnen in februari, maar dit heb ik uitgesteld tot september.

Dit vond ik erg lastig, omdat ik een fijne klas had en omdat het voelt als falen. Ook weet ik dat het even nodig is, zodat ik mij volledig kan focussen op mijn herstel en dat ik niet voor half werk ga. De doelen dit ik voor dit jaar heb gesteld geven mij extra motivatie en houvast om te vechten voor herstel en niet te blijven hangen in de eetstoornis. Na 8 jaar wil ik weer kunnen leven ipv. overleven. Wat mijn doelen zijn, lees je hieronder.

 • Herstellen van mijn eetstoornis (dit zal wel wat langer duren dan 1 jaar, maar eind dit jaar wil ik grotendeels hersteld zijn)
 • Mijn doel gewicht bereiken
 • Vrouw worden
 • Nieuwe kleren kopen waar ik mij goed in voel
 • 22 juli naar Spanje en kunnen genieten van al het heerlijke eten in het hotel
 • Niet alles meer alleen willen doen
 • Buiten de deur lunchen
 • Uiteten gaan in een echt restaurant
 • Het hardlopen oppakken
 • Mijn lichaam leren accepteren
 • Mijn studie hervatten in september
 • Een ijsje van de ijssalon eten
 • Mijn foodblog oppakken met de lekkerste recepten
 • Beter voor mezelf leren zorgen
 • Gewicht loslaten
 • Geen eet restricties meer
 • Een gebalanceerde levenstijl opbouwen en op gevoel kunnen eten
 • Genieten van het eten
 • Genieten van het leven

Terwijl ik deze blog deel, ben ik al hard bezig om deze doelen te bereiken. Ik zit nu nog opgenomen in de eetstoorniskliniek. (In mijn #dagboekblog1 #dagboekblog2 lees je hoe het hier gaat)

Het is mijn doel om tijdens deze opname de eerste stappen te zetten en dit thuis met hulp door te zetten. Hierbij hoop ik dat deze opname niet te lang gaat duren en dat ik te lang in deze eetstoornis wereld nog blijf hangen (dat heb ik na 8 jaar wel lang genoeg gedaan). Ik heb echt een eyeopener gehad de laatste 2 weken. Ik weet nu hoe ik mijn leven verder wil gaan invullen en daar past geen eetstoornis bij. Morgen start de opname op unit 3, maar ik zit hier nu al wel bijna 2 weken. Tijdens het opname gesprek heb ik mijn doelen duidelijk verteld en wat ik nog wol bereiken hier voordat ik naar huis ga. Hier ga ik in mijn volgende blog wat duidelijker over vertellen, want er is wel wat veranderd in het plan wat er eerst stond.

We zullen zien wat dit jaar gaat brengen, maar ik weet met 100% dat dit jaar beter zal eindigen dan vorig jaar.

Let’s rock this year!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s