persoonlijk

Last Man Standing

Help jij mij mee??

Ik zet mij in voor MIND omdat ik al een paar jaar last heb van psychische klachten. Hier heb ik heel lang alleen mee gelopen zonder hulp te vragen. De drempel om hulp te vragen is namelijk niet easy om overeen te stappen. Er heerst namelijk nog een groot taboe rondom mentale gezondheid. Deze taboe wil ik doorbreken, samen met jou!
30 oktober ga ik in Amsterdam 3 uur op een paal staan! Dit ga ik doen om het taboe rondom psychische klachten bespreekbaar te maken. Met last man standing ondersteun ik jongeren met psychische klachten en laat ik ze weten dat ze er niet alleen voor staan.

Ik zou zoveel mogelijk geld willen inzamelen voor @wijzijnmind
Wijzijnmind is een onafhankelijke organisatie die zich sterker maakt voor psychisch gezonder Nederland.  Bij MIND kan je terecht voor alle vragen rond psychische gezondheid. Ook strijd MIND voor een betere behandeling en ondersteuning voor meer begrip en respect in de samenleving.

Wil jij mij helpen? Via deze link https://lastmanstanding.doemeemetmind.nl/actie/tiffany-van-verseveld kan doneren. Wil je nou nog meer helpen? Join mijn team en sta samen met mij op 30 oktober in Amsterdam 3 uur op een paal. Ook daarvoor kan je je aanmelden via de link.

Heb je nog meer vragen? Stel ze gerust
Samen staan we sterker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s