Over mij·persoonlijk

Een Eetstoornis gaat niet over eten

Een paar weken geleden ben ik door Myrthe Keetels, student journalistiek geïnterviewd voor een schoolproject van haar. Ze heeft dit interview gefilmd en daarvan een mooie korte video gemaakt. In deze video stel ik mij volledig open en laat ik zien hoe het is om met een eetstoornis te leven. Zelf ben ik heel blij met het eindresultaat en hoop ik het standaard stigma over eetstoornissen te doorbreken. Een eetstoornis draait niet alleen maar om eten en afvallen.

Hier onder zie je de video.

Heb je nog vragen? Of kamp je zelf of een vriend/vriendin/familielid met een eetstoornis en weet je niet wat je moet doen of lukt het je niet om hulp te vragen? Stuur mij gerust een berichtje via het contact formulier op mijn blog of via een privé bericht op mijn Instagram @Tiffskitchenx

2 gedachten over “Een Eetstoornis gaat niet over eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s