persoonlijk

Nieuwe doel: Sporten in de sportschool

Het is weer eens tijd om mezelf uit te gaan dagen en doelen te gaan stellen. Zonder doelen stellen kom ik nergens, herken jij dat ook? Daarom schrijf ik er nu een blog over. Zo heb ik een houvast en geef ik minder snel op.

Zoals ik laatst al in mijn “snelle update” had geschreven, gaat het wat minder met mij. Er is veel veranderd en hierdoor ben ik in een gat gekomen. Binnenkort krijg ik wat hulp om met deze veranderingen om te gaan, maar ik wil zelf ook stappen gaan zetten en zorgen voor verandering. (positieve verandering natuurlijk)

dav

De eerste verandering ben ik namelijk al begonnen. Namelijk: De sportschool. Al tijden is het mijn doel om naar de sportschool te gaan, niet om af te vallen natuurlijk. Ik wil aankomen in spieren. Ja je hoort het goed “aankomen”. Ik weet dat dit extreem moeilijk gaat worden voor mij, geestelijk. Het aankomen zelf gaat heel makkelijk, ik hou namelijk van eten. Maar het gewicht omhoog zien gaan is een heel ander verhaal. Toch ga ik het doen. Ik heb een gewichtsdoelstelling voor mezelf gemaakt, die haalbaar is. Het is dus niet zo dat ik kilo’s ga aankomen de komende tijd. Mijn gewicht is “gezond” op dit moment, maar wel op het randje. Daarom heb ik er nu voor gekozen om aan te gaan komen in spieren. Het wordt tijd om wat meer spieren en body te krijgen.

Deze “journey” leg ik natuurlijk ook weer vast met foto’s op mijn Instagram en zal tussendoor ook een blog erover schrijven.

Ik sta altijd open voor tips over sporten en voeding van jullie, maar hou het bij “tips”.

Dit was even een snel blog je tussendoor. Hopelijk vinden jullie zoiets ook leuk om te lezen?

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s