Food

Mijn favoriete producten van de Body&fit shop

Eén keer in de zoveel tijd plaats ik een bestelling bij de body&fit shop. Ik vind de Body&fit shop een fijne en overzichtelijke webwinkel waar ze veel verschillende producten hebben. Zo verkopen zo verschillende eiwitpoeders, eiwitrepen en andere producten die sporters veel gebruiken. Ook kan je daar terecht voor low carb producten, superfoods, suikervrije producten, vitamines en sportkleding. Ze hebben dus voor ieder wat wils.

Wat bestel ik vaak bij de body&fit shop

IMG_0125Micellar Casein

Standaard op mijn bestellijst staat een zak Micellar Casein. Dit doe ik namelijk ’s avonds graag door mijn kwark/yoghurt. de Micellar Casein maakt de kwark/ yoghurt nog dikker en romiger. Micellar Casein is in verschillende smaken te verkrijgen. Mijn nummer 1 favoriet is de Chocolade Hazelnoot.

Whey perfection

Op bestel ik altijd een whey perfection. Dit gebruik ik vaak in mijn baksels of doe ik het net zoals de Micellar Casein door mijn kwark of yoghurt. Als ik heb gesport neem ik vaak ook nog een eiwit-shake gemaakt van Whey perfection. Van de deze eiwitpoeder heb je heel veel verschillende smaken. Mijn favorieten zijn Chocolade Brownie, Nutchoco, Cookies & Cream, Raspberry Yoghurt en Peach Mango.

Smart bars Crunchy en Smart bars

De smart bars crunchy zijn heerlijke eiwitrepen met crunchy eiwitcrispies, een laagje eiwitrijke crème en omhuld met suikervrije chocolade. Er zitten geen toegevoegde suikers in en in één reep zit 15 gram eiwit en maar 164 kcal. Deze repen neem ik graag als tussendoortje als ik een drukke dag heb of als ik heb gesport. Je hebt ze in verschillende smaken. Mijn 2 favoriete zijn de Coffee & Dark chocolate en de Chocolate peanut caramel (die laatste lijkt heel erg op een lion, maar dan met extra eiwitten).

De smart bars zijn ook heerlijke eiwitrepen omhuld met een laagje chocolade. De smart bar is laag in koolhydraten, bevat maar 1,5 gram suiker per reep en bevat daarnaast maar 153 kcal. Deze repen neem ik ook graag als tussendoortje als ik een drukke dag heb of als ik heb gesport. Mijn favorieten zijn Delicious Cookies en Delicious Chocolate.IMG_0129

Naturel pindakaas poeder

Deze pindakaas poeder bevat 85% minder calorieën afkomstig van vet en 140% meer eiwitten. De naturel pindakaas poeder wordt gemaakt door pinda’s langzaam (licht) te roosteren en daarna koud geperst om de olie (vet) te verwijderen. Vrij van kunstmatige smaken, zoetstoffen of conserveermiddel. Je kan van deze pindakaas poeder zelf pindakaas maken, je mixt dan 2 eetlepels Natural Pindakaas Poeder met 1 eetlepel water. Hier ben ik zelf niet zo’n fan van. Ik heb voor op mijn brood/crackers en rijstwafels liever gewoon echte pindakaas. Maar deze pindakaas poeder is wel heel lekker voor door de havermoutpap, yoghurt en kwark. Zo krijg je saaie bakje havermout, yoghurt en kwark een heerlijke pindakaas smaak zonder er extra vetten aan toe te voegen. Ook zit er in deze pindakaas poeder extra eiwitten, wat zorgt voor een langer vol gevoel.

Dit zijn de producten die ik eigenlijk standaard met mijn bestelling mee bestel. Daarnaast voeg ik ook elke keer iets anders aan mijn winkelwagen toe om zo nieuwe dingen te proberen. Zo heb ik ook laatst kennis gemaakt met de popcorn van Propercorn.

Bestellen jullie wel eens bij de Body&Fit shop? Zo ja, wat zijn jou favoriete producten? Laat het mij hieronder weten in de reacties, ik ben heel benieuwd!

Groetjes Tiffany

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s