persoonlijk

Review: Gaston Luga tas

Voor degene die mij al een lange tijd volgen, weten dat ik een lange tijd geleden een supergave tas heb mogen ontvangen van Gaston Luga. Hierover heb ik ook een blog geschreven die je hier kan vinden.

Nu kreeg ik laatst weer een mailtje van Gaston Luga, of ik nog een samenwerking met hun aan wilde gaan. Nou ben ik zelf niet zo van de mode en fashion, maar ik heb zoveel plezier van mijn eerste Gaston Luga tas en ik gebruik hem nog steeds dagelijks, dat ik weer een samenwerking met Gaston Luga ben aangegaan.

Gaston Luga heeft namelijk nieuwe producten:

Pärlan

De Pärlan is gemaakt van comfortabel, lichtgewicht en waterafstotend nylon en daarmee perfects voor allerhande gelegenheden en tripjes. De binnenkant is compact, maar heeft toch genoeg ruimte voor al je dagelijkse spulletjes en een speciaal vak voor documenten tot A5 formaat. De tas is ontworpen met comfort en veiligheid in het achterhoofd en heeft een geheim achter-vakje waar je je meest waardevolle zaken in kan bewaren.

Börs

De Börs is gemaakt van duurzaam PU leer en biedt plaats aan je pasjes, munten, briefjes en sleutels. De robuuste rits houdt alle inhoud veilig. De portemonnee heeft ook een bijpassende band, zodat je het aan je rugtas kan vastmaken of bijvoorbeeld om je pols kan dragen. De verschillende kleuren PU leer en rits maken Börs tot de perfecte accessoire om te matchen bij je Gaston Luga rugtas

De varianten zijn verkrijgbaar in de kleuren:jkhkj

Pärlan:

Black, Pink & Black, Burgundy & Black, Brown & Sand

Börs:

Black & Silver, Black & Gold, Pink, Brown

 

Ik vind het een hele mooie en handige tas. Fijne vakjes, mooie kleuren en de perfecte formaat voor een tas. Ook super leuk dat ze en nu ook bijpassend portemonneetje erbij hebben.

Ik heb er super veel plezier mee en wie weet jij binnenkort ook!

 

Natuurlijk mag ik jullie ook verblijden met een kortingscode. Met de code TIFFSX krijg je 15% korting op alle items in de webwinkel.

Ook krijg je bij Gaston Luga gratis verzending en retour.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s