persoonlijk

Gaston Luga

Vandaag eens een hele andere blog dan normaal. Geen blog over eten, geen recept en geen blog over mij.

img_20190214_150816303033412526468013.jpg

Nee, deze blog gaat over een tas. Een tas… Ja, een tas. Ik ben nu al tijden opzoek naar een goede nieuwe tas, die stevig is en van leer is gemaakt. Hierbij vind ik het wel heel belangrijk dat het nep-leer is en dus ook diervriendelijk. Echt leer, net zoals echt bond zou ik nooit dragen. Ik ben niet vegan of vegetarisch (ik ben wel flexitariër), maar het dragen van een dier vind ik echt te ver gaan.

 

Toevallig werd ik laatst gecontracteerd door het merk Gaston Luga, met de vraag of ik misschien hun tassen eens wilde bekijken en kijken of dit iets was dat bij mij paste. Nou de tassen op de site zien er super leuk ook, maar waar het bij mij omging was, of ze echt diervriendelijk zijn. En dat zijn ze, hoe? Dat lees je hieronder.

Gaston Luga

Bij Gaston Luga geven ze om dierenrechten. Alle producten van Gaston Luga zijn daarom ook vegan.

Het Vegan leer dat Gaston Luga gebruikt voor de tassen is gemaakt van polyurethane, ook wel bekend als PU leer. Dit materiaal lijkt heel erg op echt leer en voelt zelfs hetzelfde aan. Ook staat PU leer bekend om zijn duurzaamheid en als makkelijk te reinigen,

Het materiaal is wel lichter dan echt leer, maar dat vind ik persoonlijk wel fijn. Scheelt weer, want als je de tas al vol stopt met van alles, weegt je tas al genoeg. Dan wil niet ook nog eens dat de tas zelf zwaar is.

Wat vind ik van de tassen van Gaston Luga

Gaston Luga heeft een aantal verschillende soorten tassen op hun website staan in een aantal kleuren.

Ik ben voor de Classic Black en Brown gegaan. Deze tas past namelijk overal bij. Het fijne van deze tas is, dat ook mijn laptop erin past. Dat is voor mij al een heel groot pluspunt.

Ook is de tas erg stevig en voor mij van perfecte formaat.

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar de tassen van Gaston Luga? Neem dan eens een kijkje op hun website

https://gastonluga.com/nl/

En voor jullie heb ik ook nog eens een unieke kortingscode voor 15% korting en gratis verzending! Met de code: tiffskitchen

Laat mij weten wat jij van Gaston Luga vindt en of je ook zo’n leuke tas gaat nemen., ik ben heel benieuwd.

Een gedachte over “Gaston Luga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s