Food

Recept: Supersnelle havermout-pindakaas koeken.

Iedereen overkomt het wel eens een keer. Je hebt super veel zin in koekjes, maar eigenlijk wilde je het deze dag even gezond houden. Even geen voorverpakte koeken uit de supermarkt, waarbij het pak altijd sneller leeg is dan je denkt. En nadat het pak leeg is, lijkt het net alsof je nog niks op hebt.Dat komt omdat de koeken uit de supermarkt volgestopt worden met e-nummers en suikers. Zo eet je zonder enige moeite een heel pak leeg, zonder dat je er ook echt van vol zit.Het is dus eens tijd om zelf koeken te bakken. En omdat wij Nederlanders altijd maar te druk zijn om lang in de keuken te staan, heb ik een recept die je binnen 2 minuten in de oven hebt staat. Geen smoesjes meer om naar de supermarkt te gaan voor een pak koeken.

Ingrediënten (voor 4 grote koeken)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakblik met bakpapier. Meng alle ingrediënten in een bakje en maak daar 4 grote koeken van. Het is een plakkend mengsel, dus wees niet bang voor vieze handen.De koeken gaan voor 15 tot 20 minuten in de oven en klaar zijn je heerlijke, gezonde en meuk-vrije havermout-pindakaas koeken.

Ga jij deze koeken ook maken?Laat het mij weten en ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Veel bakplezier, groetjes Tiffany

Ps. Vergeet mij niet te taggen op Instagram of Facebook @tiffskitchenx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s