persoonlijk

Alweer 22 jaar :D, tijd voor een terugblik

Vandaag, 29 juni is mijn verjaardag. 22 jaar alweer. Het is een tijd om een leuke terugblik te nemen van afgelopen jaar. Hopelijk vinden jullie dit ook leuk om te lezen 🙂 veel leesplezier!

Afgelopen jaar heb ik best veel meegemaakt. Ook moet ik eerlijk bekennen dat dit niet het leukste jaar is geweest, maar gelukkig sluit ik het jaar wel goed af en begin ik ook goed als 22 jarige.

Mijn afgelopen verjaardag sloot ik af met mijn koks diploma op zak. Die ik even in een half jaar heb gehaald.

Die zomer ben ik lekker 2 weekjes naar Spanje geweest met mijn moeder om daarna weer met volle energie te beginnen met het nieuwe schooljaar.

In september startte ik met de opleiding zelfstandig werkende kok niveau 3, bbl (1 dag school, 4 dagen werken) en begon ik bij een nieuwe restaurant. Helaas stopte ik hier ook na 3 weken weer mee. Niet omdat ik het niet leuk vond, maar omdat het niet goed ging met mij.

Deze maand zijn ook mijn ouders uit elkaar gegaan, wat natuurlijk ook even wennen was.

De maand oktober stond in het teken van werk zoeken. Ik was namelijk gestopt met de opleiding en kon daardoor ook niet verder bij dat restaurant. Gelukkig had ik al snel een nieuwe baan, waar ik half oktober kon beginnen. Hier waren natuurlijk niet gelijk alle problemen mee opgelost. Ik werkte 30 uur per week en daarnaast was ik natuurlijk lekker bezig met mijn blog.

Helaas voelde ik mij mentaal niet top en om weer een depressie te voorkomen ben ik naar de huisarts gestapt, die mij heeft doorverwezen naar een psycholoog.

Nou zo gezegd zo gedaan toch? Om de 2 weken ging ik daar langs en zo ging de maand december ook snel om. Helaas werkte het helemaal niet voor mij. Het lukte de psycholoog niet om mij muur te doorbreken en heeft ze ook dingen gezegd waardoor ik mij niet gehoord voelde en heeft sommige ideeën soort van belachelijk gemaakt..

Dus na 5 sessies ben ik daar abrupt mee gestopt en daar ben ik nu ook blij om.

Maar december stond niet alleen in het teken van werken en afspraken bij de psycholoog. Ik kreeg namelijk ook ineens een appje van mijn oud werkgever, waar ik als zomerbaantje heb gewerkt toen ik 18 was.

En zo begon het nieuwe jaar, 2019 met iets heel leuks. In december ben ik nog langs geweest om te praten, kreeg ik een baan aangeboden en in januari heb ik het besluit genomen om daar te gaan werken.

En met ‘daar’ bedoel ik natuurlijk De heerlijkheid in Eck en Wiel, waar ik nu sinds 1 April werk als Kok.

Thuis ging het ook steeds beter, we waren snel gewend aan de nieuwe samenstelling en het is weer zoals van ouds. Gezellig en leuk!

Mentaal gaat het sinds april ook weer beter. Mijn werk is ook erg leuk en ik heb leuke collega’s. Sporten doe ik nog steeds elke week één keer met veel plezier.

Ik mag op het werk heel veel dingen zelf bepalen qua gerechten maken etc en ook veel nieuwe dingen uitproberen. Hier haal ik veel geluk uit. Sinds dat ik er werk is er ook al veel veranderd, nieuw menu en we hebben regelmatig ook een diner-avond. Super leuk allemaal!

Ook ben ik nog steeds lekker aan het bloggen en Instagrammen en spreek ik met veel lieve volgers op instagram.

Sinds dat het mentaal ook weer beter gaat, ben ik ook weer bezig om mezelf uit te dagen met nieuwe dingen. Zo heb ik een fotoshoot gedaan en ben ik afgelopen maandag met de trein naat Amsterdam gegaan en geshopt. Ook ga ik 18 juli naar een bloggers event waar allemaal andere foodbloggers komen! Allemaal leuk, nieuwe en spannende dingen.

En dan natuurlijk als kers op de taart… Ga ik 6 september op vakantie, helemaal alleen naar Spanje met de bus. Back to my hometown, Pineda de Mar. Even een weekje naar huis noem ik het.

En hierbij sluit ik dit jaar af. Een druk jaar met leuke en minder leuke dingen. Maar ook met veel overwinningen en zo ga ik mijn 22ste jaar goed mee in.

Helaas dit keer geen heerlijke taart zoals vorig jaar, want ik ben dit weekend gewoon lekker aan het werk.

Ik hoop dat jullie dit ook eens leuk vonden om te lezen 😀

Groetjes Tiffany

Een gedachte over “Alweer 22 jaar :D, tijd voor een terugblik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s