persoonlijk

Doelen voor 2019

Allereerste wens ik jullie allemaal een fijn, gelukkig en gezond 2019! Laat het een geweldig jaar worden, waar jij jezelf op de eerste plek zet. Dat je lief ben voor jezelf en lief ben van anderen. Dan je liefde en geluk mag ontvangen en dat je geniet van je leven.

Nu verder met deze blog. Eind 2918 heb ik een blog geplaatst waarin ik verteld of ik mijn doelen van 2018 had gehaald. Als je deze nog niet gelezen heb, kan je dat hier nog even doen.

Het nieuwe jaar is begonnen en daarom is het voor mij ook weer tijd voor nieuwe doelen. welke dat zijn, dat lees je hieronder.

  • Genieten.

Dit is toch wel even het aller aller belangrijkste doel die er maar kan zijn. Dit doel is ook niet alleen voor mij. Ik wil namelijk dat jullie dit doel ook als doel gaan stelen, want genieten is zo belangrijk!

  • Sporten.

Dit doel had ik deels vorig jaar ook. Alleen vorig was het ‘beginnen met hardlopen’. Dit doel is niet gehaald, maar sinds november ga ik naar de sportschool en doe daar cardio maar ook gewicht oefeningen. Mijn doel is om dit een keer vol te houden en sterker te worden.

img_20181223_1104159208468087547328471.jpg

  • Minder stressen, meer ontspannen.

Tja, heeft dit doel nog uitleg nodig? Zoals jullie al wel weten ben ik koningin in stressen en ben ik 24/7 gespannen. Hopelijk gaat dit veranderen.

  • Mijzelf soms verwennen.

Vaak gun ik mijzelf niet zoveel. Alles vind ik te duur en het niet waard om voor mezelf te kopen. Dit is een slechte eigenschap en ik hoop dat het mij toch steeds meer gaat lukken om ook eens iets leuks voor mezelf te kopen, ondanks de prijs.

 

  • Dingen doen, die ik het liefst doe.

Dus lekker in de keuken blijven, nieuwe recepten uitproberen, koken voor gasten en doorgaan met bloggen.

Zoals jullie zien heb ik dit jaar minder doelen dan vorig jaar, dit komt omdat ik vind dat je jezelf niet te veel doelen moet stellen. Hierdoor ga je jezelf te veel verplichten om je doelen te halen en dat wil ik niet meer.

Wat dit jaar mij ga brengen weet ik nog niet, maar we gaan er hopelijk een mooi, gezond en gelukkig jaar van maken. Doen jullie met mij mee?

De beste wensen voor 2019!

Een gedachte over “Doelen voor 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s