persoonlijk

Even een kleine update tussendoor.

De mensen die mij volgen op Instagram weten wel dat het de afgelopen tijd niet zo goed met mij gaat. Er is veel veranderd en gebeurd in mijn omgeving. Door al die veranderingen en gebeurtenissen ben ik in een zwart gat belandt en ging het steeds slechter. Gelukkig heb ik wel een hele lieve vriend die mij elke keer weer probeer op te beuren, altijd weer de goede dingen weet te zeggen. Ook met hulp van sommige lieve mensen op Instagram probeerde ik positief te blijven en door te zetten. Ondanks al die lieve hulp is het mij nog niet gelukt om er bovenop te komen, maar daar gaat nu verandering in komen.IMG_20181010_174157.jpg

Wat gaat er veranderen

Ik heb sinds afgelopen week weer een nieuwe baan. Ik ben namelijk even gestopt met verder leren. Mijn basis koksdiploma heb ik binnen en ik hoop volgend jaar weer te kunnen starten met de opleiding zelfstandig werkende kok. Ik werk nu 30 uur per week bij een leuk bedrijf bij mijn in de buurt, natuurlijk wel als kok, want dat is mijn passie.

Ook ga ik beginnen met sporten bij een sportschool. Dit is iets wat ik al jaren wil, maar het eigenlijk altijd te duur gevonden. Nu heb ik toch de stap gezet om het te gaan doen. Ik heb al eerder gezegd dat ik vaker wil gaan sporten en het sporten wil opbouwen, maar dat werkt thuis gewoon niet. Thuis heb ik er niet de spullen en de ruimte ervoor. Dus het tijd om wat uitdaging aan te gaan.

In november staat er ook een afspraak met een psycholoog op de planning, hier ga ik ook geen geheim van maken. Er zijn gewoon wat dingen wat moet veranderen bij mij. Maar hier ga ik niet te veel over schrijven, ik laat het eerst even allemaal op mij afkomen.

De afgelopen tijd ben ik al steeds meer uit mijn comfortzone gaan stappen, maar het blijft moeilijk. Dan heb ik weer even een goede dag en de dag erna zit ik weer in een diep dal en dit moet gewoon stoppen. Ik ben er klaar mee 😀

Ondanks dit alles blijf ik natuurlijk wel lekker wekelijks bloggen en zullen jullie nog lang niet van mij af zijn.

Ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s