Over mij·persoonlijk

Crazy food tag

Ik dacht het werd weer eens tijd voor een leuke tag. Dit keer doe ik de Crazy Food TAG. Deze tag ben ik tegengekomen op de blog van Brendakookt.

De tag bestaat uit 30 vragen die ik voor jullie beantwoord. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie jezelf in sommige antwoorden herkennen. Veel leesplezier! 5897756727885190589.jpg

Welk eten kun je elke dag eten? Yoghurt, appels, komkommer, Japanse mix. (eigenlijk nog wel veel meer dingen)
Wat is je favoriete restaurant? Die heb ik (nog) niet. Ik ga eigenlijk nooit uiteten, niet iedereen heeft die luxe. Hopelijk kan ik later wel wat vaker uiteten gaan.
In welke stad heb je het lekkerst gegeten? Moeilijke vraag, als je nooit uiteten gaat haha. Maar laatst was ik wel in Den Haag en heb ik daar een wok-to-go gehaald bij Eazie en dat was toch wel heel erg lekker!
Wat zou je op je broodje doen? Dat is een moeilijke, maar ik denk iets van kipfilet met hüttekäse en kruiden of rosbief 😛
Wat zou je op je pizza doen? Champignons, paprika, courgette, ham of tonijn en hüttekäse.
Is er een bepaald gerecht/voedingsmiddel dat je altijd al hebt willen proberen? Uhh, dat zou ik eigenlijk op dit moment niet weten. Eerst was het oesters, maar die heb ik inmiddels al geprobeerd. (Die waren erg lekker trouwens!?
Vertel over jouw slechtste restaurant-ervaring. Die heb ik niet.
Wie is een betere kok, je moeder of je vader? Mijn moeder, want mijn vader vergeet altijd de tijd met koken. Al kook ik het liefst altijd zelf.
In welk eten/gerecht slaag je maar niet om het goed te maken en hoe komt dat? Tot nu toe nog niet echt iets gehad wat volledig mislukt elke keer, maar mijn gerechten kunnen altijd nog beter worden.
Noem je minst favoriete eten. Doperwten en spruiten
Rauwe of gekookte groenten? Rauw, of gewokt, zolang er maar nog een goede “bite” in zit.
Hoe vind je je biefstuk lekker? Zo rauw mogelijk. Alleen dichtgeschroeid aan alle kanten en dan is die voor mij al goed. Of als steak tartaar natuurlijk. (helemaal rauw)
Wat vind je leuker: koken of bakken? Beide, daar kan ik echt niet tussen kiezen. Zolang ik maar in de keuken sta, ben ik happy.
Wat is je favoriete fastfood restaurant en kun je 5 items noemen van het menu? Ik kom nooit in een fastfood restaurant, eet het ook niet. Maak altijd alles zelf.
Noem een restaurant waarvan je had gehoopt dat het dichterbij zou zijn. Eazie en voor de rest ken ik weinig restaurants, oops.
Wat is je meest favoriete dessert? Ik ben niet zo van de desserts, maar als ik moet kiezen de Chocolade lava cake, of iets met veel fruit.
Wat is je favoriete party-food? Chips en dan het liefst doritos of gevulde tortilla’s.
Wat is het favoriete eten dat je eet met Kerst? Wij doen nooit zo heel uitgebreid met kerst. (wat ik heel jammer vind) Meestal gaan we 1 dag gourmetten en de andere dag eten we biefstuk, varkenshaas met groente, rösti en een salade.
Welk eten komt er op dit moment in je op? Popcorn. Ik zit namelijk tijdens het typen van deze blog een bak popcorn te eten.IMG_0295
Heb je rare eetgewoontes? Volgens mij best veel, maar voor mij zijn ze niet raar. Maar een paar voorbeelden: Eten mag elkaar niet aanraken (aardappelen niet tegen mijn groente en vlees/vis/vega) Eerst de appel uit mijn havermout eten en dan pas de havermout. Na het avondeten een ontbijtcracker van Bolletje als toetje eten. Uit de Japanse mix eerst alle pindabollen vissen en die bewaren voor het laatst.
Welke feestdag is je favoriet wat eten betreft? Feestdagen vieren we niet echt. Geen bijzondere dingen qua eten.
Noem een voedingsmiddel of gerecht dat je nooit zou willen proberen. Hersenen of een hart van een dier eten.
Weet je wat het favoriete eten van je vrienden is? Nee
Wat is het allerlekkerste gerecht dat je moeder kan maken? Lang geleden dat ze voor mij heeft gekookt. Maar mijn moeder kan wel goed biefstukjes bakken en haar groentesoep is altijd het lekkerst van allemaal.
Hoe heb je je eieren het liefst? Scrambled, gekookt, gepocheerd of als spiegelei? Als omelet met lekker veel kruiden en groente er doorheen.
Noem je favoriete restaurant dat tegenwoordig niet meer open is. 
Hoe vind jij je brood het lekkerst getoast? Heel donker of licht? Donker en niet getoast. Heb zo’n hekel aan al die kruimels, alles zit altijd onder ;D
Houd je van pittig eten? Ja, redelijk. In de winter meer dan in de zomer.
Vind je seafood lekker? JA!
Noem het eerste voedingsmiddel dat in je opkomt wanneer je aan groen eten denkt. Broccoli, want de heb ik vandaag als avondeten op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s