persoonlijk

Snelle update

Het is stil hier op mijn blog, dat weet ik. Ook zal het nog even stil blijven. De komende tijd gaat er veel veranderen voor mij. Vanaf 3 september begint school weer, dus elke maandag zit ik weer vroeg in de trein om naar Arnhem te gaan. Ook ga ik 1 september beginnen bij een ander leerbedrijf.
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Brasserie Nu, maar het is nu tijd voor iets anders. Half januari ben ik bij Brasserie Nu begonnen en eind juni had ik mijn diploma basis kok in de pokket.  Basis kok is natuurlijk niet genoeg en daarom ga ik verder met Zelfstandig werkende kok. Omdat ik bij mijn huidige werk het meeste al geleerd heb (koude en warme kant) is het tijd om hoger op te gaan zoeken.IMG-20180825-WA0002

Vanaf 1 september ga ik beginnen bij ’t Kalkoentje. Een stuk luxer dan dat ik gewend ben en dat zal ook wel even wennen zijn. Hier ga ik ook langere dagen maken, maar daar krijg ik wel veel voor terug. Hier beginnen we de ochtend met een gezamenlijk ontbijt en daarna draaien we lunch. Rond half 3 gaan ze dicht tot 6 uur. In die tussen tijd hebben we tijd voor de mise-en-place, en eten we met z’n alle een goede maaltijd tussen half 5 en half 6. Daarna klaarmaken en het diner draaien. Hier hebben ze een 3,4 en 5 gangen menu en daarom worden de avonden ook een stuk langer. Ook gaan we pas naar huis al iedereen klaar is. Meestal nog even een drankje en dan ontspannend naar huis rijden. Ik kijk er heel erg naar uit om hier te gaan werken, ook zal mijn ritme heel anders worden. Geen Mega avondsnacks meer voor mij, waar ik best wel naar uit kijk. Laat thuiskomen, gelijk douchen en richting mijn bed. In de ochtend hoef ik alleen ervoor te zorgen dat ik mij even opfris en aankleed en dan direct naar het werk. Ontbijten doen we op het werk Dit allemaal scheelt een hoop tijd (en geld haha)

IMG_20180817_201506.jpgWel zal ik tussendoor nog steeds een blogje of recept delen, want op mijn vrije dagen ben ik het liefst ook thuis in de keuken bezig. Het is nog net dat ik niet slaap in de keuken haha.

Ik hoop dat ik jullie hiermee op de hoogte heb gehouden en dat jullie nu weten waarom het zo rustig is hier op mijn blog. Er komen dus nog wel blogs en recepten online, maar de komende tijd wel minder. Hou mijn Instagram in de gaten, als je meer van mij wilt zien.

Groetjes Tiffany

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s