persoonlijk

Korte Update, I’m back!

Ja, ik leef ook nog. Naja… leef.. Ik ben nu wel aardig toe aan vakantie, maar gelukkig heb ik ook bijna even 3 weekjes vakantie. (en morgen ben ik ook nog eens jarig :D)

De afgelopen tijd was het hier aardig stil op mijn blog, tussendoor wel een receptje hier en daar geplaats, maar het was niet veel. Dat komt omdat ik ik druk bezig was met school en mijn examens. Het was even hard werken, omdat ik mij de challenge heb gegeven om het diploma “Basis kok” in een half jaar te halen. Normaal gesproken doe je daar 2 jaar over, maar dat vind ik wel heel lang. Dit is nu gelukkig allemaal achter de rug. Ik ben geslaagd voor mijn praktijk examen, theorie is helemaal compleet en hoef ik alleen ervoor te zorgen dat ik tot 31 augustus werkzaam blijf in het restaurant waar ik nu werk. Nou dat laatste is niet zo moeilijk, want hier blijf ik het komende jaar ook nog. Na de zomer begin ik met de opleiding “zelfstandig werkende kok” en blijf ik werkzaam in hetzelfde restaurant, omdat ik hier veel kan leren en dat ik het hier erg naar mijn zin heb.ABFB4692.jpg

Deze zomer ga ik weer meer aan mijn blog werken, er zullen niet gelijk veel blogs online komen, want ik ga ook bezig met dingen achter de schermen.

Wel vraag ik jullie allemaal om jullie ideeën te delen, wat jullie op mijn blog willen terug lezen. Het mag van alles zijn. Je kan het mij laten weten via de reacties hieronder of via mijn Instagram .

Groetjes Tiffany

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s